ASUS intră în jocul ecranelor 18:9 cu telefonul Pegasus 4S

ASUS intră în jocul ecranelor 18:9 cu telefonul Pegasus 4S

ASUS este cel mai nou producător de smartphone-uri care aduce pe piață un telefon cu ecran 18:9, modelul Pegasus 4S.

Trendul anului 2017, fără doar și poate, este reprezentat de ecranele Infinity, care au raportul de aspect de 18:9. Trendul început de LG și continuat de Samsung a prins la mai mulți producători, iar acum ASUS intră pe acest drum cu un nou smartphone.

Noul telefon, ASUS Pegasus 4S, a fost anunțat doar în China momentan, dar ne putem aștepta să vedem și o lansare la nivel global în viitorul apropiat. Cu toate că noul telefon vine cu un ecran de tip 18:9, nu avem de-a face cu un flagship, ci cu un smartphone cu specificații medii. Asta n-ar trebui să fie totuși o problemă, deoarece și prețul ar trebui să fie unul pe măsură.

Ecranul cu raport de aspect 18:9 vine cu o diagonală generoasă, de 5,7 inci, iar marginile sunt destul de subțiate, mai ales cele din laterale. În ceea ce privește rezoluția, vorbim despre un panou HD+, care vine cu rezoluția de 1440 x 720 de pixeli. Procesorul este MediaTek, modelul MT6750T, iar acesta rulează la 1,5 GHz, având opt nuclee. De asemenea, smartphone-ul vine în două variante de RAM și spațiu de stocare, astfel că doritorii pot alege între o variantă cu 3 GB / 32 GB sau 4 GB / 64 GB de RAM, respectiv memorie internă.

Noul telefon ASUS Pegasus 4S vine și cu un sistem de camere foto duale pe spate, de 16 + 8 megapixeli, iar camera pentru selfie-uri are un senzor de 8 MP. Smartphone-ul are o baterie destul de mare, de 4.030 mAh, vine cu Android 7 Nougat și are un senzor de amprentă pe partea din spate.

Telefonul va intra pe piața din China începând cu 9 noiembrie, dar ne putem aștepta să îl vedem și în alte țări, în viitor. Se estimează că prețul va fi undeva în jurul sumei de 350 de dolari, având în vedere specificațiile.

Citește și: