Noile telefoane ASUS ZenFone 4 au fost lansate în Europa

Noile telefoane ASUS ZenFone 4 au fost lansate în Europa

Telefoanele din gama ASUS ZenFone 4 au fost lansate aseară în Europa, iar compania oferă soluții diferite pentru nevoile diferite ale utilizatorilor.

ASUS a ajuns la cea de-a patra generație de telefoane din gama ZenFone, iar lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru companie, care reușește să creeze telefoane performante și totodată, accesibile. ZenFone 4 este modelul de bază din noua serie, iar acesta vine cu un sistem de camere foto duale cu care poți face poze cu unghi larg, de 120 de grade. Telefonul se bazează pe procesorul Snapdragon 630 și are până la 4GB de memorie RAM, iar prețul va fi de 2.299 de lei.

În paralel, avem de-a face și cu ASUS ZenFone 4 Pro, care vine cu compatibilitate Gigabit, datorită procesorului de top folosit, modelul Snapdragon 835 de la Qualcomm. De asemenea, camera foto folosește un senzor de top, So
ny IMX362, care vine cu o diafragmă de f/1.7. De asemenea, telefonul îți pune la dispoziție 6GB de memorie RAM. Telefonul va costa aproximativ 3.749 de lei.

În cadrul evenimentului a fost lansat și ZenFone 4 Selfie, despre care am discutat pe larg AICI. Telefonul vine cu camere duale amplasate în față, pentru selfie-uri cât mai bune, fiind disponibil la un preț de 1.349 de lei. De asemenea, există și varianta ZenFone 4 Selfie Pro, care oferă posibilitatea de realizare de selfie-uri cu rezoluția de 24 de megapixeli. În plus, poți filma clipuri selfie la rezoluție 4K, iar telefonul costă 1.949 de lei.

Nu în ultimul rând, există și ASUS ZenFone 4 Max, numai bun pentru cei care vor o baterie cât mai mare pentru smartphone-ul lor. Astfel, Max îți oferă un acumulator cu capacitatea de 5.000 mAh, pe care îl poți folosi chiar și pentru a încărca bateriilor altor telefoane sau device-uri, iar prețul telefonului este de 1.199 de lei. Există și o variantă cu baterie de 4.100 mAh a smartphone-ului, telefonul având, în acest caz, un ecran de 5,2 inci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: