06 oct. 2016 | 08:41

Gama ASUS ZenFone 3, lansată în România: prețuri și specificații

ACTUALITATE
Gama ASUS ZenFone 3, lansată în România: prețuri și specificații

Gama ASUS ZenFone 3 a fost lansată oficial în România. Conține modelele ASUS ZenFone 3 Deluxe, ASUS ZenFone 3 Ultra, ASUS ZenFone 3 și ASUS ZenFone 3 Max. Review-ul nostru pentru modelul mid-range, adică Zenfone 3, îl puteți citi aici.

ASUS a ajuns la cea de a treia generație de smartphone-uri ZenFone, iar anul acesta, compania a pus accentul pe design, dar nu a renunțat la prețurile bune. La câteva luni după prezentarea oficială a telefoanelor, gama ASUS ZenFone 3 a ajuns și în România. Prețurile pentru gama ASUS ZenFone 3 variază între 889 de lei și 3.349 de lei, iar specificațiile le găsiți mai jos. Toate modelele sunt dotate și cu senzor de amprentă.

asus-zenfone-3-pret

ZenFone 3 Deluxe

ASUS ZenFone 3 Deluxe este vârful de gamă și are specificații de top. Taiwanezii au optat pentru un design unibody din aluminiu, iar antenele sunt ascunse elegant. Dispozitivul are un display AMOLED de 5,7 inch și sub el stă ascuns un procesor Snapdragon 821, cel mai bun procesor de pe piață la momentul actual. Memoria RAM este de 6GB, iar performanțele vor fi, cu siguranță, peste medie. Specificațiile enumerate anterior sunt disponibile pentru versiunea cu 256GB spațiu de stocare. Cea mai ieftină, cu 32GB spațiu de stocare, vine cu procesor Snapdragon 820. La partea de captură foto, ambele versiuni de ZenFone 3 Deluxe sunt echipate cu camere foto principale de 23 de megapixeli (cu stabilizare optică) și camere frontale de 8 megapixeli. Prețul pentru versiunea cu 256GB spațiu de stocare este 3.349 lei.

ZenFone 3 Ultra

ASUS ZenFone 3 Ultra este destinat iubitorilor de multimedia. Are un display enorm, de 6,8 inch și rezoluție full HD și este gândit pentru filme. Are un procesor Snapdragon 652 și vine în versiuni cu 3 sau 4GB RAM. Este capabil să redea conținutul video și pe un display extern, prin portul USB C, și are în dotare și difuzoare stereo cu certificare DTS Headphone X 7.1. Revenind la redarea video, merită menționat faptul că cei de la ASUS au integrat în ZenFone 3 Ultra și un procesor de imagine separat, similar cu cel din televizoarele inteligente. La capitolul cameră, ZenFone 3 Ultra are o cameră de 23 de megapixeli, cu stabilizare optică, iar camera frontală este de 8 megapixeli. Modelul Ultra costă 2.799 lei.

ZenFone 3

ASUS ZenFone 3 este un mid-range cu multe caracteristici premium și poate fi considerat un best-buy. Vine în două versiuni, una cu 3 și una 4GB RAM și folosește procesor cu opt nuclee Snapdragon 625. Display-ul are ori 5,2 inch, ori 5,5 inch și rezoluția este full HD. Modelul cu 4GB RAM și ecran de 5,5 inch are 64GB spațiu de stocare și baterie de 3.000 mAh, iar modelul cu 3GB RAM și display de 5,2 inch are 32GB spațiu de stocare și baterie de 2.650mAh. Camerele foto pentru ambele versiuni sunt de 16, respectiv 8MP. Prețul pentru versiunea cu 3GB RAM este de 1.499 lei, iar versiunea cu 4GB RAM costă 1.849 lei. Citiți aici review-ul pentru ZenFone 3.

ZenFone 3 Max

 

ASUS Zenfone 3 Max este cel mai ieftin dintre telefoanele prezentate. Are un corp metalic și display de 5,2 inch cu rezoluție HD. Procesorul este unul Mediatek, iar memoria RAM este de 2GB. Cea mai importantă caracteristică a modelului Max, la fel ca și în cazul ZenFone 2 Max, este bateria. Smartphone-ul are un acumulator de 4.150 mAh care ar trebui să ofere o autonomie de cel puțin două zile chiar și utilizatorilor hardcore.  Aceeași baterie poate fi folosită și pentru a încărca un alt dispozitiv, iar prețul ASUS ZenFone 3 Max este de 899 lei.