ASUS aduce pe piață un nou router ideal pentru gaming

ASUS aduce pe piață un nou router ideal pentru gaming

Cei de la ASUS știu că o conexiune la internet bună are nevoie și de un router bun, așa că aduc pe piață modelul RT-AC86U, un router de capacitate mare.

ASUS are în ofertă o mulțime de routere pentru diverse bugete, însă dacă ești orientat către performanță și ai nevoie de un dispozitiv pe măsură, atunci RT-AC86U poate fi ceea ce cauți. Designul negru cu accente roșii te trimite cu gândul la seria de produse din gama ROG, iar dacă ești un gamer care are nevoie de o conexiune bună la internet, modelul de față face o treabă destul de bună.

Routerul vine cu un sistem dual-band, pentru frecvențele de 2,4 și 5 GHz, fiind compatibil cu standardele 802.11ac/b/g/n. Dincolo de astfel de specificații tehnice, RT-AC86U știe să facă destul de multe. Cele trei antene pe care le are routerul oferă o arie de acoperire destul de mare, iar acestea sunt asistate și de tehnologia ASUS RangeBoost, care îmbunătățește semnalul și în zonele îndepărtate.

Lățimea de bandă pe frecvența de 5 GHz ajunge până la 2.167 Mbps, în timp ce frecvența de 2,4 GHz oferă o lățime de bandă de până la 750 Mbps. Pentru că routerul se adresează pasionaților de jocuri, acesta vine cu îmbunătățiri pentru sesiunile de gaming. Tehnologia Adaptive QoS reușește să prioritizeze traficul astfel încât jocurile online să fie favorizate, iar cu ajutorul acceleratorului WTFast, beneficiezi de o conexiune optimizată la serverele jocurilor, pentru a reduce considerabil timpii de răspuns.

Nu în ultimul rând, routerul RT-AC86U de la ASUS vine și cu protecție pentru dispozitivele din rețea, prin sistemul AiProtection. Datorită lui, orice device conectat la rețeaua Wi-Fi beneficiază de protecție împotriva atacurilor, chiar și dacă e cazul dispozitivelor IoT, care nu au antiviruși proprii.

Routerul se află deja în oferta celor de la Altex și poate fi găsit AICI.

Citește și: