Assassin’s Creed Origins, în varianta scumpă, vine cu beneficii importante

Assassin’s Creed Origins va fi lansat în mai multe variante, ca multe dintre jocurile de top din ultimii ani. Diferențele vor fi semnificative.

După o pauză de câțiva ani de la ultimul joc din serie, cei de la Ubisoft au anunțat anul acesta la E3 cel mai recent Assassin’s Creed. Acesta va fi disponibil în curând pentru console next gen și PC. La fel ca în cazul altor jocuri importante, Origins va fi disponibil în câteva versiuni diferite. Cea mai ieftină va include doar jocul original împreună cu câteva actualizări de funcționalitate ce vor fi lansate la o dată ulterioară. Versiunea mai scumpă împreună cu așa numitul Season Pass va fi semnificativ mai încărcată de conținut.

Dacă te-ai decis să investești într-un Season Pass după ce ți-ai cumpărat Assassin’s Creed Origins, ai de achitat 40 de dolari în plus. Această sumă se va reflecta în disponibilitatea tuturor DLC-urilor lansate ulterior și se pare că nu vor fi puține, dacă trailerul de mai sus este o indicație.

Primul DLC este intitulat The Hidden Ones plasează jucătorul într-o aventură ce are loc la câțiva ani după povestea originală a jocului. În acea misiune va trebui să învingi forțele cotropitoare ale romanilor. Această actualizare va fi disponibilă începând cu ianuarie 2018.

The Curse of the Pharaohs ce va fi lansat în martie 2018 va continua povestea jocului, dar va include în ecuație elemente din mitologia egipteană. Jucătorul va fi nevoit să învingă faraoni sub formă de zombi într-un tărâm complet nou.

Primele add-on-uri exclusive vor fi lansate luna viitoare și vor fi intitulate The Roman Centurion și Horus Packs. Acestea vin la pachet cu arme, scuturi, cai și echipamente noi. Posesorii de Season Pass vor avea în plus 500 de credite Helix utilizabile in-game și o armă rară disponibilă din momentul lansării jocului.

Toți jucătorii de Assassin’s Creed Origins vor avea acces gratuit la trei moduri suplimentare de joc cu nume sugestive, Photo Mode, Discovery Mode și Horde Mode. Tot gratuit, vor fi lansate ulterior Trials of Gods și Nomad`s Bazaar. În primul dintre cele două vei lupta împotriva unor zei egipteni, în timp ce al doilea va consta în misiuni noi suplimentare în fiecare zi.

Assassin’s Creed Origins se va lansa pe 27 octombrie pe PS4, Xbox One și PC.

00:54 12.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video