16 mai 2017 | 16:00

Asistentul virtual Bixby de pe Galaxy S8 ajunge pe frigiderele smart Family Hub 2.0

ACTUALITATE
Asistentul virtual Bixby de pe Galaxy S8 ajunge pe frigiderele smart Family Hub 2.0

Galaxy S8 a ajuns pe piață în unele teritorii cu asistentul virtual Bixby. Același asistent și-a găsit loc acum în frigiderele smart ale companiei – Family Hub 2.0.

Nu se întâmplă foarte des să vorbim de frigidere smart, dar cei de la Samsung sunt optimiști că există o piață pentru aceste echipamente high end, cu prețuri extravagante și dotări din același spectru. Mergând de premisa că ne nu este suficient de ciudat că am început să vorbim cu telefonul sau cu boxe inteligente, Samsung speră că singurul detaliu care lipsea din al lor Family Hub 2.0 este un asistent virtual.

După ce au impresionat audiența prezentă la lansarea Galaxy S8 cu al lor Bixby, oficialii companiei au promis că vom vedea respectivul asistent virtual și pe alte echipamente ale companiei. Prima materializare a acelei promisiuni vine prin includerea AI-ului Bixby în frigiderele Family Hub 2.0. Având în vedere că frigiderul este lansat de ceva timp, promisiunea celor de la Samsung se referă la exemplarele ce vor ajunge pe piață de acum înainte.

Cei care au făcut deja o investiția astronomică în modelul Familiy Hub 2.0, se vor bucura de Bixby prin intermediul unei actualizări de firmware ce ar trebui să fie disponibilă în următoarele săptămâni. În privința utilității lui Bixby pe un frigider, asistentul virtual va fi capabil să execute o serie stufoasă de sarcini doar prin comenzi vocale. Veți putea să-i cereți ajutorul când lucrați la niște rețete, veți putea adăuga produse pe lista de cumpărături, vă va oferi informații despre vreme și va facilita accesul la știri. Nu vor lipsi particularitățile de redare de conținut multimedia, atât de pe YouTube, cât și de pe serviciile voastre favorite de streaming. Nu uitați că Bixby funcționează similar cu o rețea neurală și devine mai bun cu cât îl folosești mai mult.

Dacă nu ați mai auzit de Family Hub, farmecul acestui frigider smart constă într-un ecran sensibil la atingere de 21,5 inci ce funcționează ca o tabletă și este integrat în ușa frigiderului. Este compatibil cu smartphone-urile cu iOS și Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele