Aruncătoarele de flăcări portabile, armele perfecte împotriva perverșilor

Aruncătoarele de flăcări portabile, armele perfecte împotriva perverșilor
14:11 20.07.2017

Un aruncător de flăcări portabil, care poate activa o flacără de aproximativ jumătate de metru în lungime, este la vânzare în China. Scopul lui este de a ajuta femeile care sunt în pericol de a fi abuzate sexual. Acesta seamănă cu mânerele săbiilor laser pe care le vedem în Star Wars.

Dispozitivului i se face relamă pe site-urile chinezești de shopping ca făcând parte din categoria „must-have”, în ceea ce privește armele împotriva perverșilor. El poate fi cărat foarte ușor în interiorul oricărei poșete. Device-urile anti-viol sunt de mai multe mărimi și pot acționa în diferite feluri. Dacă cele mai mici dintre ele sunt de mărimea unei țigări și pot scoate flăcări de câțiva centimetri, cele cu adevărat potente pot goni perverși aflați și la jumătate de metru distanță. Temperatura focului produs este de 1.800 de grade Celsius.

aruncătoarele de flăcări portabile

Produsele costă între 12 și 34 de euro și pot fi comandate de pe orice site mare de e-commerce din țara Marelui Zid. Ba mai mult, unul dinte cei care comercializează device-urile s-a lăudat că acestea pot chiar desfigura atacatorii, provocându-le arsuri destul de grave. În ceea ce privește reglementarea lor, acestea sunt considerate arme legale, non-letale, cel puțin de către vânzători. Poliția, însă, este de altă părere. Autoritățile spun că bastoanele în cauză ar fi ilegale.

aruncătoarele de flăcări portabile 2

Flăcările de intensitate mare pot speria cu ușurință violatorii și rezistă 30 de minute. Dispozitivele funcționează pe gaz. Aruncătoarele de flăcări ar putea ajunge un gadget popular și totodată destul de periculos. Ele se vând ca pâinea caldă într-o țară în care abuzurile sexuale sunt la ordinea zilei. Există, de asemenea, pericolul ca device-ul să se activeze accidental în geantă, caz în care ar putea face mai mult rău decât bine, notează The Telegraph.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: