01 dec. 2017 | 17:34

Apple te învață cum să folosești mai bine un iPhone

VIDEO ACTUALITATE

Apple oferă multe canale de suport utilizatorilor de iDevice-uri, dar un nou canal de YouTube te ajută se rezolvi cele mai comune probleme întâmpinate pe iPhone.

iPhone-urile, în mare parte, sunt considerate ca fiind cele mai prietenoase instrumente de comunicare. Deși sunt construite în jurul unui ecosistem închis, ai foarte mari șanse să te descurci să-l folosești pe al tău fără să fii nevoit să citești manualul. Asta nu înseamnă însă că nu vor exista întotdeauna secrete pe care nu le vei cunoaște. În plus, este la fel de probabil să uiți ceva ce ai învățat în urmă cu câteva luni sau câțiva ani când vino vorba de interacțiunea cu al tău iDevice.

Dacă o problemă te arde cu laptopul, telefonul sau tableta ta Apple, ai opțiunea să suni la un număr de telefon de suport – 0800 894847. Din păcate, deși apelul este gratuit, persoana de la capătul firului cu care vei interacționa este doar vorbitoare de limba engleză. Sunt șanse foarte mari ca un angajat de la iStyle, iCentre sau Noumax să aibă același volum de cunoștințe necesare soluționării problemei tale.

Pentru problemele minore, există întotdeauna prietenul tău care se pricepe la iPhone-uri și iPad-uri. Iar dacă nici el nu știe cum să te ajute, noul canal de YouTube intitulat Apple Support s-ar putea să includă soluția la dilema ta. Momentan are doar vreo 10 clipuri, dar formatul fiecăruia dintre ele este unul foarte bine gândit. În doar câteva minute, vezi în timp real pe ce trebuie să apeși, atât în format video, cât și în format text. Toate includ sfaturi pentru utilizatorii de iPhone care au făcut tranziția la iOS 11.

Printre temele surprinse în noile tutoriale de la Apple sunt incluse detalii precum actualizarea firmware-ului, realizarea unei capturi de ecran, schimbarea fotografiei de fundal, ștergerea istoricului la apeluri sau combinarea contactelor dublate. Va fi interesant de văzut care va fi ritmul în care lista de clipuri disponibile va fi actualizată.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele