O nouă aplicație de dating te trimite la întâlnire dintr-o singură apăsare

O nouă aplicație de dating te trimite la întâlnire dintr-o singură apăsare

Trendul cu aplicațiile de dating pare să nu se mai termine. După nebunia adusă de Tinder, Badoo și alte platforme mobile care îți promiteau că îți vor găsi sufletul pereche, a sosit acum vremea unui nou jucător pe piață. Unul care vrea să revoluționeze toată industria. 

First este cea mai nouă adiție adusă lineup-ului romantic de pe piața tech. Ideea din spatele acesteia este să fie mai simplă decât orice alt competitor și să te trimită la întâlnire mult mai rapid ca aplicațiile pe care le foloseai până acum. Totul decurge foarte simplu. Dai click pe aplicație, setezi un loc și o oră la care vrei să fii într-un anume loc, și toți oamenii care folosesc platforma vor vedea evenimentul creat de tine.

Dintre aceștia, vor fi câțiva care îți vor răspunde la provocare. Ultimul pas este să alegi pretendentul ideal cu care să vrei să te întâlnești. Pe această aplicație de dating vei putea posta cam orice activitate care îți trece prin cap. Poate urmează un concert la care ai două bilete și nu ai cu cine să mergi. Sau poate ți s-a făcut de o bere la noul bar care tocmai s-a deschis în cartierul tău. First nu stă deloc pe gânduri și vrea să te trimită cât mai rapid la întâlnire.

Evenimentul (date-ul) creat în aplicație vine și cu termen de expirare. El este valabil timp de patru ore de la data creării sale. Practic, ar trebui să ai timp destul pentru a-ți găsi un partener alături de care să te bucuri de o seară în oraș. În plus, vei putea concura și pentru o emblemă de statut ”verified”, similară celor pe care le vezi pe Facebook, Twitter sau Instagram. Pentru a putea debloca acest feature va trebui să te prezinți la toate întâlnirile pe care le programezi. Dacă ratezi două dintre ele vei primi ban pe platformă, scrie Mashable.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: