AOC lansează două monitoare de gaming curbate cu ecrane lipsite de margini

AOC lansează două monitoare de gaming curbate cu ecrane lipsite de margini

AOC își extinde gama premium de monitoare dedicate gamerilor cu două noi modele curbate: un display de 31.5″, AG322QCX, cu rezoluție QHD și cu un display Full HD de 27″, AG272FCX.

Ambele au o rază a curburii mică, de numai 1800 mm pentru o experiență de joc cât mai realistă. Datorită ramei de sus și a celor laterale aproape invizibile, designul „frameless” permite gamerilor să se concentreze și mai tare pe acțiunea jocurilor. O rată de refresh de 144 Hz, precum și tehnologia AMD FreeSync asigură o experiență de joc lină lipsită de distorsiuni sau lag. În plus, cele două modele beneficiază de o varietate de moduri de joc și setări (ușor de personalizat cu ajutorul keypad-ului QuickSwitch), un suport pentru căști, un mâner, opțiuni ergonomice și lumini LED ușor de personalizat.

AOC AGON AG322QCX beneficiază de un panou VA de 31.5″ (80 cm) VA cu rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli, iar monitorul AG272FCX, folosește un display VA compact, de 27″ (68.6 cm) VA display cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Atât AG322QCX, cât și AG272FCX beneficiază de o rată de refresh de 144 Hz, care elemină blur-ul. Gamerii care caută o experiență precisă vor beneficia de pe urma AOC Low Input Lag Mode care trece peste majoritatea timpilor de procesare interni ai imaginilor.

Modul de joc și alte setări pot fi jonglate cu ușurință datoriă keypad-ului AOC QuickSwitch. În loc de navigarea printre meniuri cu butoanele standard ale monitorului, gamerii pot ajusta setările display-ului pentru a se potrivi jocului pe care-l aceștia îl joacă datorită modurilor de joc prestabilite.

Pentru a spori confortul în timpul sesiunilor lungi de joc, cele două monitoare protejează ochii jucătorilor, folosing tehnologia AOC Fliker-Free care previne oboseala ochilor și modul AOC Low Blue Light Mode care protejează împotriva efectelor pe termen lung ale lumii albastre, atât de dăunătoare. Pentru o postură sănătoasă în timpul sesiunilor de joc, standul AOC Ergo Base oferă posibilitatea ajustării înălțimii, gradului de înclinare și pivotarea monitorului. Ba mai mult, un mâner face ușoară transportarea monitorului la LAN party-uri și evenimente, iar un suport retractabil pentru seturile cu căști permite ca gamerii să îți depoziteze în siguranță echipamentul în timpul pauzelor. O varietate de opțiune de conectivitate precum HDMI, DisplayPort, VGA și USB 3.0 fac modelele AG322QCX și AG272FCX compatibile cu o gamă largă de dispozitive.

Pe lângă designul minimalist, „frameless”, aspectul celor două noi monitoare AGON poate fi adaptat pentru gusturile fiecărui gamer sau ale fiecărei echipe de esports: Luminile de tip LED de pe spatele noului AG352UCG și de pe rama inferioară pot fi modificate într-una dintre cele trei culori disponibile (roșu, verde sau albastru) și trei nivele diferite de intensitate.

Cele două monitoare, AOC AGON AG322QCX și AOC AGON AG272FCX vor fi disponibile începând cu Aprilie 2017, la prețurile recomandate de 2679 LEI, respectiv 2009 LEI.

Citește și:
Etichete: