Un angajat Microsoft a instalat Chrome, din cauza eșecurilor Edge

Într-o prezentare oficială desfășurată în urmă cu câteva zile, un angajat Microsoft s-a arătat nevoit să instaleze Google Chrome din cauza eșecurile Edge.

Microsoft Edge este un browser foarte bine pus la punct al gigantului din Redmond. Cu fiecare iterație, a devenit și mai eficient vizavi de consumul de resurse și a reușit să se apropie de stabilitatea Chrome sau Firefox. Din păcate, promovarea browserului dezvoltat in-house de către Microsoft tocmai a avut parte de o lovitură importantă. E greu să mai ai încredere într-un produs software, când un angajat al companiei dezvoltatoare a fost nevoit să instaleze Google Chrome în timpul unei prezentări oficiale.

S-au făcut și se vor mai face multe glume pe marginea evenimentului desfășurat în urmă cu câteva zile în Redmond. Nu cred că a existat vreun membru al audienței prezente la conferință care să se aștepte ca inginerul de pe scenă să fie nevoit să instaleze Chrome. Din păcate, spre deliciul publicului, prezentatorul evenimentului a întrerupt prezentarea și și-a cerut scuze. A spus că are nevoie de câteva minute pentru a instala Google Chrome, deoarece Microsoft Edge a crăpat de mai multe ori și nu putea să încheie evenimentul.

Prezentarea cu pricina avea ca scop demonstrarea metodologiei prin care clienții de Azure își pot migra datele și aplicațiile pe platforma de cloud a Microsoft. Partea bună este că situația jenantă detaliată mai sus a fost inclusă în înregistrarea evenimentului care a fost postată pe YouTube de către Microsoft. E de remarcat prezența de spirit a angajatului care a debifat transmiterea staticilor către Google din timpul instalării cu afirmația ,,Nu o să fac Google Chrome mai bun.” Râsul care se aude din sală confirmă faptul că atmosfera a fost una relaxată.

Întreaga scenă în care angajatul Microsoft a fost nevoit să instaleze Chrome începe la minutul 37 în clipul de mai sus și durează aproximativ 4 minute.

Alexandru Puiu
09:00 31.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video