Alienware aduce pe piață noi monitoare ultrawide pentru gameri

Alienware aduce pe piață noi monitoare ultrawide pentru gameri

Alienware încă e pe aici și, când nu lucrează la laptopuri de gaming, pregătește și monitoare pentru cei care vor un calculator dedicat jocurilor.

Dezbaterea despre laptopuri sau calculatoare de gaming e una fără un câștigător clar, iar momentan nici nu are rost să ne legăm de asta. Cert e că Dell sunt conștienți că există jucători în ambele tabere și face tot posibilul pentru a le oferi tuturor soluții cât mai bune. Nu vei pleca în sacoșă cu un calculator de gaming și cu un monitor dedicat pentru jocuri pentru a merge la un LAN party, dar nici nu trebuie. Când ai un Area 51 și un monitor de gaming din cele mai noi lansate de Alienware, e cam tot ceea ce îți trebuie.

Noile monitoare de gaming de la Alienware au o diagonală cel puțin generoasă, având în vedere că se desfășoară pe 34 de inci. Formatul este unul ultrawide, raportul de aspect fiind de 21:9. La acest format se adaugă și curbura ecranului, folosită pentru a aduce un plus de imersivitate celor care vor să se bucure de jocurile preferate.

alienware sistem gaming

Modelul AW3418DW oferă o rezoluție de până la 3440 x 1440 pixeli, în vreme ce modelul AW3418HW îți va oferi 2560 x 1080 pixeli. Dacă al doilea monitor are o rezoluție mai mică, reușește să compenseze prin rata de refresh mai mare, de 160Hz, în comparație cu cei 120Hz ai celuilalt model. Ambele monitoare oferă un timp de răspuns de 4ms.

M-am jucat puțin cu sistemul instalat la IFA 2017, și am constatat că Area 51 reușește să-ți fure ochii până să vezi monitorul. Dacă te-ai săturat de carcasele clasice, atunci una precum cea a lui Area 51 e ce trebuie. Dacă ai deja calculatorul acasă, atunci va trebui să pregătești 1.199 de dolari pentru AW3418HW, sau 1.499 de dolari pentru AW3418DW.

Citește și: