Adata a lansat un nou model de memorie RAM cu iluminare RGB

Adata a lansat un nou model de memorie RAM cu iluminare RGB

Adata a anunțat lansarea modulelor DDR4 XPG Spectrix D40 cu iluminare RGB variabilă și programabilă. Echipat cu module Dazzle, modelul Spectrix D40 dispune de iluminare cu LED-uri RGB și atinge viteze între 2400MHz și 4000Mhz, mai rapide decât maximul de 3200MHz atins de predecesor. Spectrix D40 a fost validat și este compatibil și cu sistemele AMD pe socket AM4/Ryzen

Memoriile integrează în radiator un element de iluminare multicoloră RGB cu un ciclu activ pre-setat la pornire. În orice caz, poți controla secvența de iluminare și intensitatea acesteia, pe lângă alte variabile, prin intermediul interfețelor software. Compatibilitatea memoriilor cuprinde toată gama de plăci de bază cu socket RAM DDR4, cu condiția ca acestea să suporte frecvențele mai ridicate.

adata

Modulele Spectrix sunt disponibile cu capacități de overclock din fabrică de peste 4000MHz și pornesc de la 2400MHz. Ele respectă cerințele Intel XMP 2.0 pentru a permite un porces de overclocking mai ușor. La 4000 MHz modulele Adata sunt de două ori mai rapide decât DDR4, ceea ce duce la creșteri tangibile de performanță în aplicații, de la jocuri la benchmarking.

În dezvoltarea lui Spectrix, echipa Adata XPG a colaborat cu Intel pentru a asigura cea mai bună performanță pe platforma premium similară X299. Setările SPD (serial presence detect) ale memoriilor D40 funcționează cu parametrii Intel XMP 2.0 pentru a se asigura că modulele de memorie cu frecvența de 2666MHz sau mai mare funcționează în parametri optimi. Disiparea căldurii este asigurată, iar funcția de power management compensează iluminarea RGB pentru a se asigura că performanța rămâne la nivele bune chiar și atunci când memoriile sunt supraîncărcate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: