Acesta este primul card MicroSD creat pentru noile standarde de viteză

Acesta este primul card MicroSD creat pentru noile standarde de viteză

Dacă vrei un card MicroSD care să poată stoca aplicații pentru telefon, accesibile rapid, SanDisk are deja o soluție.

Cardurile MicroSD sunt suficient de rapide pentru transfer de date de mare viteză, dar nu sunt ideale pentru stocarea și rularea de aplicații. Nici experiența cu un card de clasa 10, pe care l-am testat în acest fel, nu este satisfăcătoare, astfel că stocarea internă rămâne singura opțiune viabilă dacă vrei ca aplicațiile să se deschidă într-un timp rezonabil.

Acum ceva timp, am scris însă despre faptul că un nou standard de viteză se pregătește pentru carduri, iar SanDisk a lansat primul card MicroSD de acest fel. Acesta este cardul SanDisk Ultra microSDXC UHS-I, cu o capacitate de 256GB.

Cardul oferă viteze de transfer de până la 95MB/s, astfel că aplicațiile pe care le ai în memoria telefonului pot fi mutate cu ușurință, iar cardul poate stoca mai mult decât imagini și muzică.

Standardul A1 presupune că acest card MicroSD are o valoare de 1.500 IOPS, iar SanDisk spune că și jocurile cu grafică detaliată și multe fișiere audio pot fi deschise cu ușurință, arată digitaltrends.com.

”Clienții din întreaga lume au încredere în tehnologia SD, datorită fiabilității și compatibilității ridicate, existând miliarde de carduri pe piață. Specificația A1 îi va ajuta pe doritori să identifice cardurile ideale pentru o experiență optimă în ceea ce privește instalarea și rularea de aplicații”, arată Brian Kumagai, președintele SD Association, cei ce au stabilit cerințele pentru noul standard.

Cardul MicroSD de mare viteză poate transfera 1200 de fotografii, cu o mărime de 3,5MB fiecare, în doar un minut. De asemenea, capacitatea de stocare este suficientă pentru 24 de ore de înregistrare video HD.

Noul card este compatibil și cu aplicația de Android a SanDisk, MemoryZone, ce este o platformă ideală pentru backup de fișiere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: