Acest animal de pluș îți va permite să îi îmbrățișezi pe cei dragi de la distanță

Acest animal de pluș îți va permite să îi îmbrățișezi pe cei dragi de la distanță

O nouă inovație, care vine sub forma unui animal de pluș, îți permite să le transmiți celor dragi îmbrățișări prin intermediul internetului.

De la bani și, mai nou, limonadă, nu prea există lucruri pe care să nu le poți trimite pe internet, iar acum posibilitățile ți se extind. Dacă înainte trebuia să te folosești de cuvinte sau imagini pentru a-i trimite cuiva afecțiunea ta, acum, prin intermediul unui animal de pluș, poți să le trimiți îmbrățișări celor dragi, chiar și atunci când aceștia nu se află în imediata apropiere a ta, conform Digital Trends. 

Denumit Parihug, conceptul este construit cu gândul la mămicile care sunt mai mereu plecate în călătorii de afaceri sau care muncesc într-o altă țară și nu se pot afla în permanență în apropierea copiilor pentru a le oferi afecțiunea de care au nevoie. Bineînțeles, jucăria se adresează în aceeași măsură cuplurilor care se află într-o relație la distanță sau bunicilor care trăiesc în celalalt capăt de țară față de nepoții lor.

Fiecare jucărie vine împreună cu un sistem wireless și Bluetooth, astfel încât un adult care are smartphone se poate conecta prin intermediul unei aplicații specifice, iar copiii, care poate nu dețin un telefon mobil, pot fi conectați la sistemul wireless din casă. Jucăria se folosește de un motor cu vibrație care este încorporat în mecanism și de un senzor cu presiune barometrică. Asta înseamnă că sunt procesate o serie de valori, astfel încât îmbrățișarea să ajungă în aceeași formulă la receptor, răspunsul ținând cont de cât de mult strângi animalul de pluș în brațe.

Conceptul se află încă în stadiul de proiect pe Kickstarter și ideea pare a fi promițătoare. Așa că dacă animalul de pluș Parihug este ceva ce te-ar interesa, poți plasa o comandă, pentru a achiziționa produsul la prețul de 105 dolari, iar livrarea va avea loc în decembrie, fiind un cadou ideal de sărbători.

Etichete: