Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți

Știi deja discursul cu luna cadourilor, dragoste, afecțiune, familie. Și mai știi și că noi vrem să te ajutăm să nu te chinui foarte mult cu goana după fel și fel de lucruri, așa că, dacă tot sunt reduceri eMAG, am pregătit o listă cu idei de cadouri de Crăciun pentru părinți. De copii, iubită sau iubit ne-am ocupat deja.

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți – Smartphone-uri

Dacă ai părinți moderni, care țin pasul cu tehnologiile actuale, cu siguranță le-ai face o bucurie cu telefoane inteligente, frumos împachetate. Asta, desigur, dacă ai buget. Noi îți recomandăm fie un Samsung Galaxy S6 edge, pe care îl poți comanda de AICI, fie fratele mai mare al acestuia, Samsung Galaxy S5, care poate fi găsit AICI. Dacă mama ta e persoana pentru care contează mai mult aspectul decât funcționalitățile unui telefon, îți recomandăm cu căldură modelul A5, care e ideal pentru cineva care vrea să aibă un smartphone bun, dar mai ales arătos.

Reduceri eMAG: cadouri pentru parinti

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți – Espressor manual DeLonghi

Ai tăi nu pot ieși din casă înainte de cafea? Sigur, suntem de acord cu faptul că nimic nu bate cafeaua la ibric, făcută cu dragoste de mama, dar pentru acele dimineți când toată lumea e pe fugă, un espressor e o alternativă excelentă. Cel de la DeLonghi face chiar și cappuccino. Îl găsești la preț redus AICI.

Reduceri-eMAG-cadouri pentru parinti-espressor

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți – Blender Oster Reversible

Supe, sucuri, sosuri, cocktailuri. Cam asta poate face blenderul Oster, în timp record. Dacă ai tăi sunt pasionați de gătit, un astfel de aparat ar fi binevenit în casa lor și garantează mult mai puțin timp petrecut mărunțind legume și fructe. Poți să îl cumperi de AICI.

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți – Videoproiector Acer X112H

Pentru cei pasionați de filme, care nu pot ajunge chiar tot timpul la cinematogra, videoproiectorul Acer ar fi o variantă bună de cadou. E ușor de folosit și de montat, poate fi așezat chiar și pe perete și oferă inclusiv posibilitate de proiectare 3D. De asemenea, e eco-smart și poate economisi energie până la 90%. Îl poți cumpăra de AICI.

Reduceri-eMAG-cadouri pentru parinti-videoproiector

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți – Brățări Fitbit

Știm deja cu ce se ocupă brățările de fitness: ne ajută să rămânem sănătoși în formă. Ei bine, Fitbit e una dintre cele mai bune de pe piață, iar acum o găsești la reducere. Pe lângă faptul că monitorizează tot ce e esențial, de la calorii arse, puls, până la calitatea somnului, arată și foarte bine. Se conectează la smartphone, îți arată când te sună cineva și îți oferă actualizările statisticilor activității tale în timp real. Varianta mai girly de AICI și pe cea masculină de AICI.

Reduceri-eMAG-cadouri pentru parinti-fitbit

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți – Asus RT-N18U

În cazul în care ai tăi nu au wireless acasă, dar intenționează să își pună, routerul Asus RT-N18U e redus considerabil. Nu e chiar cel mai afectuos și personalizat cadou din lume, dar e util. Este unul dintre cele mai bune de pe piață la ora actuală, mai ales în ceea ce privește raportul calitate-preț. Poți să îl comanzi de AICI.

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru părinți – Multicooker Philips

Pentru că în perioada sărbătorilor nu avem cum să nu ne gândim și la mâncare, cei de la eMAG au o ofertă tare simpatică la Multicookerul Philips. Pe lângă faptul că îți încălzește mâncarea mai bine decât ar face-o un cuptor cu microunde obișnuit, mai are câteva funcții interesante: poți face iaurt, poți fierbe, poți coace, prăji, fierbe înăbușit sau găti la aburi, fără să îți bați foarte tare capul. Îl poți cumpăra de AICI.