După 20 de ani, HBO l-a convins pe Jon Stewart să revină la stand-up comedy

Jon Stewart este unul dintre cei mai relevanți comentatori politici ai ultimelor decenii și tocmai a revenit la stand-up comedy pentru HBO.

În 1996, Jon Stewart nu era cea mai populară vedetă de TV din SUA, dar și-a imortalizat atunci, pentru HBO, primul special de stand-up comedy intitulat Unleavened. În acel context, a făcut valuri suficient de mari încât a ajuns să fie responsabil de The Daily Show, căruia și-a dedicat 16 ani din viață. În acea perioadă, a câștigat un număr important de premii, a lansat un număr foarte mare de vedete și a definit formatul pentru un show de televiziune menit să critice situația politică din teritoriu. După ce s-a retras de la The Daily Show, a reușit destul de mult să iasă din lumina reflectoarelor, dar se pare că pauza s-a terminat.

Cei de la HBO l-au convins pe Jon Stewart să revină pe scenă și să lucreze la un nou special de stand-up comedy. Acest anunț este foarte important pentru compania americană, în contextul în care majoritatea vedetelor importante din stand-up au optat să-și posteze spectacolele recente pe Netflix. Dave Chapelle, Louis CK, Jerry Seinfeld sau Chris Rock sunt doar câteva exemple de personalități din domeniul stand-up-ului care au contracte cu popularul serviciu de streaming.

,,Sunt foarte entuziasmat să fiu capabil să mă întorc la stand-up pe HBO.” A declarat Jon Stewart în comunicatul de presă ce a însoțit anunțul celor de la HBO. ,,Ei au definit din totdeauna standardul în materie de special-uri de stand-up grozave. În plus, pot în sfârșit să-mi spun ultimele glume cu Saddam Hussein care mi-au rămas de la primul meu special.” Cei care nu-l cunosct foarte bine pe Jon Stewart își pot forma o părere informată din spectacolul său de stand-up din 1996 de pe YouTube disponibil pentru vizionare mai sus.

Din păcate, momentan nu se cunoaște data la care va fi disponibil pe HBO noul special de stand-up și nici locația în care va fi filmat.

Alexandru Puiu
13:32 30.07.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video