Ziua eMAG: oferte la televizoare și totul despre campania de reduceri

ACTUALITATE
Ziua eMAG: oferte la televizoare și totul despre campania de reduceri
06 dec. 2016 | 21:15

Ziua eMAG a început oficial, iar asta înseamnă că eMAG are reduceri speciale înainte de Crăciun. Mai jos găsiți televizoare la ofertă, iar aici este oferta completă a retailerului. 

[related]

Ziua eMAG înseamnă oferte şi reduceri bune la întreaga gama de produse, dar și carduri cadou pe care le puteți folosi pentru a face cumpărături și cu altă ocazie. Mai exact, valoarea cardurilor cadou sunt de 10% din valoarea produsului achiziționat.

eMAG împlinește 15 ani de existență, iar campania de reduceri ”ziua eMAG” a început oficial în această dimineață. Cu toate că tăierile de preț nu sunt la fel de mari ca cele din ziua de Black Friday, există câteva produse la prețuri foarte avantajoase.

Mai jos găsiți câteva televizoare la ofertă de ziua eMAG.

Televizor Samsung HD, 68 centimetri

Un televizor mai mic e perfect pentru dormitor sau pentru o sufragerie mai ”îngrămădită”. Modelul LT28E310EW de la Samsung are o diagonală de 68 de centimetri și rezoluție full HD, deci îl puteți folosi și pe post de monitor. De ziua eMAG, are un preț special, redus cu 25%, iar la cumpărarea lui primiți și un card cadou. Îl puteți găsi aici.

Ziua eMAG – Televizor Philips full HD, 102 centimetri

Cei care vor să se bucure mai bine de detalii și au nevoie de un televizor mai măricel pot arunca o privire peste modelul Philips 40PFT4201/12. Un televizor lansat anul acesta, Philips 40PFT4201/12 are rezoluție full HD și diagonală de 102 centimetri, fiind perfect pentru filme, meciuri de fotbal și zile întregi de Netflix & Chill. Și el beneficiază de o reducere de 25% în cadrul ofertei de ziua eMAG și îl puteți cumpăra de aici.

Televizor smart LG 4K, 123 centimetri

Cei care își doresc un televizor inteligent, pot opta pentru modelul LG 49UH603V. Are o diagonală mare, de 123 de centimetri, și o rezoluție la fel de mare, adică 4K. Este genul de televizor pe care îl cumperi azi și nu trebuie să-l schimbi câțiva ani buni. Rulează pe platforma WebOS, cea mai bună, din punctul nostru de vedere, dintre toate platformele de smart TV. Îl găsiți aici, redus cu 19% și cu card cadou, cu ocazia noilor oferte eMAG.

Oferte eMAG – Televizor smart Samsung 4K, 163 centimetri

Ultimul televizor din lista noastră cu recomandări este pentru cei cu sufragerii mari și buzunare groase. Bine, nu doar pentru cei cu buzunarele groase, având în vedere discountul enorm, de peste 50%. Samsung 65KU6092 este un televizor de top cu diagonală de 163 de centimetri și rezoluție 4K care îți transformă sufrageria într-un adevărat cinematograf. Știe să facă de toate, mai puțin popcorn, și îl găsiți aici, la preț special, de ziua eMAG.