Xiaomi Mi5 va fi cel mai puternic telefon al producătorului din China

Xiaomi Mi5 va fi cel mai puternic telefon al producătorului din China

Noi informații în legătură cu mult așteptatul telefon al celor de la Xiaomi au iești de curând la suprafață.

Nu am dus lipsă de zvonuri în legătură cu viitorul flagship al chinezilor de la Xiaomi. După cum vă spuneam într-un articol mai vechi, probabil cel mai interesant aspect al specificațiilor apărute la un moment dat pe Geekbench este procesorul. Inițial, Mi5 trebuie să beneficieze de Snapdragon 810, însă problemele cu supraîncălzirea au dus la o amânare a date oficiale de lansare. În schimb, telefonul se pare că va include un Snapdragon 820.

XIaomi Mi 5 1

Acum, o nouă imagine scoate la suprafață câteva informații în legătură cu ecranul și bateria. Din câte se pare, display-ul ar putea avea o diagonală de 5,15 inci, confirmând astfel zvonurile din trecut. Acesta nu va suporta decât o rezoluție Full HD, nu QHD  (2.560 x 1.440), așa cum credeam cu toții. În ceea ce privește bateria, am putea avea cu o capacitate de 3.000 mAh, nu 3.600 mAh. Acumulatorul va avea o capacitate similară celui de pe Samsung Galaxy S7, dar din cauza ecranului Full HD, autonomia probabil va fi una mari mare.

Conform GSMArena, telefonul ar putea avea nu mai puțin de 3GB RAM și va rula Android 6.0 Marshmallow, așa cum era de așteptat. Din punct de vedere al conectivității, chinezii vor opta pentru un port USB de tip C, iar lansarea oficială a telefonului ar putea avea loc pe 24 februarie.

Citește și:
Etichete: