Windows 10 Mobile are o nouă dată de lansare

Windows 10 Mobile are o nouă dată de lansare

După o serie de zvonuri pe marginea acestui subiect, se pare că avem în sfârșit o dată de lansare aproximativă pentru Windows 10 Mobile.

Cel mai recent set de zvonuri pe marginea acestui subiect ne atrăgea atenția asupra faptului că update-ul de la Windows Phone 8 la Windows 10 Mobile va ajunge la majoritatea posesorilor de smartphone-uri în luna ianuarie 2016. Se pare însă că, din cauza descoperirii unor noi probleme, lansarea a fost din nou amânată.

Conform celui mai nou raport pe marginea acestui subiect, de la persoane apropiate de compania americană, Windows 10 Mobile va ajunge la terminalele compatibile luna viitoare. Aparent, Microsoft a confirmat deja această dată partenerilor săi, producătorilor de hardware și operatorilor de telefonie. În același context al amânării update-ului pentru Windows 10 Mobile, oficialii gigantului din Redmond au menționat că vor mai întârzia un pic update-ul lunar menit pentru Lumia 950 și Lumia 950 XL. Cu toate că în luna decembrie a anului trecut, respectivul pachet de actualizării a fost propagat cu succes către vârfurile de gamă ale companiei, lansarea de luna aceasta va avea parte de o întârziere semnificativă.

În emailul trimis către parteneri, se menționează faptul că update-ul pentru aparatele cu Windows Phone 8.1 nu este încă finalizat, fiind necesare alte câteva săptămâni până când vor fi remediate complet toate bug-urile. Cu toate acestea, procesul de finisarea al sistemului de operare nu ar trebui să dureze mai mult de o lună.

Partea bună a acestui anunț, dacă o putem numi așa, este că în momentul în care posesorii de terminale mai vechi cu WP8 vor face tranziția la Windows 10 Mobile, vor avea parte de cea mai nouă iterație a SO-ului. Aceasta va include printre altele și update-ul de funcționalitate și serviciile ce urmează să ajungă în februarie pe Lumia 950 și Lumia 950XL. Din acest moment nu putem decât să sperăm că nu vor mai exista și alte amânări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: