Vodafone oferă acces nelimitat și gratuit la rețelele sociale

Vodafone oferă acces nelimitat și gratuit la rețelele sociale

Utilizatorii noilor abonamente din portofoliul Vodafone România beneficiază de acces nelimitat și gratuit la social media pe toată perioada contractuală de 24 de luni și de trafic de internet nelimitat național gratuit pentru primele trei luni.

Oferta se aplică pentru aplicațiile Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Messager+, Pinterest. Beneficiile sunt valabile pentru clienții persoane fizice care semnează contracte noi sau de reînnoire pe o perioadă de doi ani pentru abonamente începând de la RED 14, ce includ minute/SMS-uri naționale și minute internaționale pe fix nelimitate, 300 de minute internaționale pe mobil, 2GB, minute nelimitate cu cinci numere preferate din Vodafone Italia sau Spania, 50 de minute în roaming și 100 MB în roaming.

Pachetul Super RED TRIO este format din două abonamente de voce cu smartphone-uri și un al treilea care poate fi de voce, cu sau fără telefon, ori de date cu tablete. Costul acestuia este de 29 sau de 39 de euro lunar, în funcție de beneficiile incluse.

De asemenea, utilizatorii beneficiază de serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ cu acces gratuit la Netflix timp de trei luni, pentru abonamentele începând de la Super RED 21 sau Super RED DUO 19 și Super RED TRIO 29. Serviciul 4GTV+ mai oferă acces gratuit la HBO Go, Disney Channel și Zonga.

În plus, utilizatorii pot alege dintr-o varietate de terminale de top la prețuri avantajoase, cum ar fi Vodafone Smart Prime 7 la 9 euro cu abonamentul RED 14 sau Samsung Galaxy J5 2016 și Huawei P9 Lite la 0 euro cu abonamentul Super RED 21 pentru clienții care se portează din altă rețea. Cu pachetul Super RED TRIO 39, clienții beneficiază de două smartphone-uri Huawei Y5 II și o tabletă Vodafone Smart Tab 7”, toate gratuite.

Citește și: