Vezi Facebook cu alți ochi folosind această extensie pentru Chrome

Vezi Facebook cu alți ochi folosind această extensie pentru Chrome

În urmă cu câțiva ani, interfața Facebook era mult mai simplă și eficientă, iar o extensie intitulată Flabook speră să o aducă din nou în actualitate.

Deși nu avem toți un cont de Facebook de același număr de ani, e bine de știu că rețeaua socială nu a fost din totdeauna la fel de complexă ca la această oră. Reclamele erau mai puține, funcții pe care nu le folosiți niciodată erau inexistente iar întreaga interfață era una mult mai ușor de urmărit. Din fericire, există o extensie care aduce din nou în prim plan acele vremuri. 

În cazul în care v-ați săturat de interfața actuală a Facebook și vă doriți o soluție prin care să arate mult mai simplu, dar cu același nivel de funcționalitate, cu Flabook veți obține acel efect. Această nouă extensie pentru Google Chrome, ce poate fi descărcată gratuit din Chrome Web Store își face treaba cu o intervenție minimă din partea utilizatorului, iar impactul vizual este imediat.

Capturile de ecran atașate reprezintă o mostră infimă vizavi de ce vă poate oferi Flatbook, iar potențialul de a crea dependență este foarte mare. Per ansamblu, toate lucrurile pe care obișnuiți să le folosiți sunt la locul lor, dar subit, vor fi mai ușor de urmărit sau de găsit. Reclamele par să dispară aproape cu desăvârșire, iar interfața generală pare un pic mai plată și mai apropiată de aspectul unei aplicații dedicate, decât al unui site web. În plus, pare să se încarce un pic mai repede. Jocurile voastre și Jocurile recomandate vor fi eliminate din meniul lateral.

Trecând peste faptul că nu vă costă nimic să încercați Flabook, aceasta este una dintre extensiile pe care veți continua să le folosiți mult timp de acum înainte. Rămâne doar să sperăm că dezvoltatorul ei se va preocupa să o adapteze și pentru Firefox. Secretul este doar să petreceți 5-10 minute cu noua interfață pentru a vă obișnui cu ea.

flatbook-facebook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Ubergizmo