Veste bună pentru fanii Star Wars: Disney vrea să construiască o sabie laser reală

Veste bună pentru fanii Star Wars: Disney vrea să construiască o sabie laser reală

Dacă visai să manevrezi o sabie laser ceva mai serioasă decât cele de plastic pe care le găsești în magazinele pentru copii, iată o veste bună: Disney ar putea construi una.

Disney a publicat un patent are conține designul unei săbii laser, care i-ar putea face pe vizitatorii parcurilor de distracție să se simtă precum Luke Skywalker. Patentul este destinat unui sistem de proiecție pentru interacțiunea audienței și va fi parte din Star Wars Land, o nouă zonă cu tematică în curs de construire, atât în Disneyland Park, cât și în studiourile Disney de la Hollywood, notează Mirror.

Sabie laser - patent

Aparent, conceptul levitează în jurul ideii de a oferi vizitatorilor o experiență interactivă, cu ajutorul săbiilor LED. Aceștia ar fi nevoiți să învingă câteva drone care îi „împușcă” cu laser. Grație utilizării inteligente a luminilor infraroșii, săbiile laser ar putea devia aceste fascicule provenite de la drone, așa cum ar face-o sabia unui Jedi real.

Disney - Millennium Falcon

Nu e clar cum vor fi folosite aceste săbii, totuși. Ar putea fi incluse în procesul de introducere a fanilor în atmosferă sau incluse în experiența Jedi Training Academy. În orice caz, inițiativa Disney de a crea un spațiu atât de complex pentru fanii Star Wars sună mai mult decât interesant. Construcția sa a început în aprilie 2016, iar Disney deja a publicat imagini-teaser, pentru a ne face o idee despre cum va arăta produsul final.

Parc Star Wars - Disney

Millennium Falcon e una dintre principalele atracții, oferind vizitatorilor șansa de a conduce iconica navă. După cum a spus și Scott Trowbridge, intenția e de a face vizitatorul să se simtă de parcă ar fi parte din film și de a aduce Star Wars în lumea fizică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: