Cum ar arăta pozele de pe Instagram ale personajelor Disney

Iată o întrebare bună: dacă personajele Disney ar avea Instagram, oare ar împărtăși prea multe din viața personală, la fel ca fiecare dintre noi?

Ei bine, artista de origine italiană, Simona Bonafini, a hotărât să răspundă acestei nedumeriri printr-o serie de ilustrații foarte simpatice. Și-a imaginat că dacă ar avea acces la una dintre platformele care ne încurajează cel mai mult să ne expunem viețile, personajele Disney ar întruchipa clișeele clasice. De exemplu, Hercule ar fi tipul obsedat de fitness, care umple feed-ul cu poze fără tricou, Wendy și Peter Pan ar fi adolescenții care pun multe poze de grup, Ariel ar fi fata care arată tot timpul impecabil la piscină sau la plajă, iar Aladin și Jasmine ar fi cuplul acela cu multe poze romantice, în locuri exotice.

De asemenea, Rapunzel s-ar lăuda mereu cu schimbările ei de look, Aurora ar publica mereu selfie-uri prin care să arate cât de bine arată imediat după ce se trezește, iar Cenușăreasa ar arăta mereu urmăritorilor ei ce pantofi noi și-a mai cumpărat. Artista a venit cu ideea uitându-se pur și simplu peste invazia de selfie-uri de pe Instagram. Apoi, a făcut un exercițiu de imaginație pentru a stabili unde s-ar încadra fiecare figură Disney și i-a ieșit această serie. Pentru a vedea mai multe lucrări ale sale, poți arunca o privire fie pe pagina de Facebook, fie pe site-ul său oficial. Noi am selectat cele mai reușite ilustrații și le-am inclus în galeria de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: