Vei putea trimite SMS-uri de pe Facebook Messenger

Vei putea trimite SMS-uri de pe Facebook Messenger

Facebook Messenger este o aplicație care se schimbă mereu. Compania lui Zuckerberg plănuiește ca aplicația sa dedicată de chat să devină un portal universal de comunicare.

Facebook Messenger și-a depășit demult condiția de simplă aplicație dedicată dialogului scris între oameni. În ziua de azi, poți trimite bani prin Facebook Messenger sau chiar să chemi mașini Uber. În plus, Messenger lucrează la o inteligență artificială dedicată care să te ajute să cauți orice dorești pe Internet, dar și în afara lui.

Ei bine, de ce să te limitezi doar la traficul de date sau rețelele WiFi pentru a comunica prin intermediul Messenger? Se pare că Facebook deja lucrează la o metodă de a integra tehnologia SMS-urilor în aplicația de chat, sau chiar conturile multiple.

Conform Android Police, se pare că firma lui Zuckerberg deja testează această funcție, dorind să adune într-un singur loc toate metodele de comunicare pe care un utilizator le-ar putea avea pe telefonul mobil. Din păcate, conversațiile de SMS-uri și mesaje prin Facebook cu același interlocutor nu se vor combina într-un singur dialog.

Când vine vorba de utilizarea de conturi multiple, sursele Android Police sunt mai incerte. Se pare că posibilitatea de a implementa așa ceva există, dar de asemenea, se poate ca Facebook să introducă într-un final doar niște setări ceva mai avansate limitate la un singur cont.

Cum toate aceste funcții sunt acum în testare, rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitorul apropiat.

Vei putea trimite SMS-uri de pe Facebook Messenger

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI