19 apr. 2016 | 09:25

Vectorul de peste Prut: smartwatch-ul cu cea mai bună autonomie ajunge și în Moldova

ACTUALITATE
Vectorul de peste Prut: smartwatch-ul cu cea mai bună autonomie ajunge și în Moldova

Vector Watch este unul dintre cele mai reușite smartwatch-uri din lume și, fără doar și poate, ceasul inteligent cu cea mai bună autonomie. Gadgetul cu ”sânge” românesc este disponibil pe mai multe piețe la nivel internațional, iar acum ajunge și la vecinii noștri de peste Prut. 

De acum, Vector Watch se găsește și în Republica Moldova printr-un parteneriat exclusiv cu Orange Moldova. Cele șase modele Vector se pot achiziționa acum atât din magazinele Orange din Chișinău, cât și online.

Expansiunea Vector în Europa a început de la sfârșitul anului trecut, ceasul fiind acum disponibil în țări precum Elveția, Marea Britanie, Țările Baltice sau Ungaria. De asemenea, Vector poate fi achizitionat și de clienții din Statele Unite sau Australia.

Cu cele două colecții – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – Vector se evidențiază în rândul modelelor ceasurilor inteligente existente pe piaţă prin stilul său simplu și rafinat. Sunt fabricate din otel inoxidabil alături de unii dintre cei mai pricepuți fabricanți de ceasuri din lume.

Direct de pe ceasul Vector, utilizatorii pot să citească mesajele primite și să preia sau să respingă apeluri prin apăsarea unui singur buton. Cu Vector Watch, clientii pot să vadă dintr-o singura privire ce întâlniri au programate în acea zi, își pot urmări activitatea fizică, seta alarme sau citi cele mai importante știri internaționale. Mai mult, aceștia pot controla muzica preferată direct de pe ceas, pot consulta lista de activități din Evernote, chema o mașina Uber și seta temperatura din casa prin aplicația Nest.

Lucrăm activ pentru a găsi în cel mai scurt timp partenerii potriviti pentru produsul Vector. Până în prezent, am reuțit să conturăm modalități eficiente prin care ceasul să fie ușor de găsit și de achizitionat, din cât mai multe colțuri ale lumii. Alături de partenerii noștri globali ne propunem ca de la lună la lună, Vector să crească în preferințele consumatorilor de gadget-uri inteligente și să stârnească cât mai mult interes prin inovația tehnologică pe care o aduce.” menționează Rareş Florea, CEE Director Comercial Vector.