Vector Watch, lansat oficial în România: cât te costă designul superb și autonomia de o lună

Vector Watch, lansat oficial în România: cât te costă designul superb și autonomia de o lună

Ne-am jucat cu Vector Watch și ne-a plăcut mult. Descoperiți-i toate funcțiile și aflați toate detaliile despre el aici: http://bit.ly/1PeP5fv

Posted by playtech.ro on Tuesday, 7 April 2015

Vector Watch, smartwatch-ul gândit de români și creat de o echipă internațională, a ajuns oficial și în România. În cadrul evenimentului de lansare, compania a făcut publice și prețurile pentru ceasul inteligent cu autonomie de 30 de zile. 

Compania Vector este fondată de către trei români, Dan Tudose, Andrei Pitiş şi Irina Alexandru, și a atras sprijinul financiar al antreprenorului Radu Georgescu, fiind condusă de către Joe Santana, fost director în cadrul Timex Group.

Vector Watch a fost prezentat pentru prima dată pe 19 martie, în Elveția, iar abia acum a ajuns și în România. Ceasul Vector va fi disponibil în două forme: rotund de 43,5mm și dreptunghiular de 40,5mm, adică Luna, respectiv Meridian.

Spre deosebire de Apple Watch cu o autonomie de o zi sau Pebble cu o autonomie de aproximativ 7 zile, Vector Watch vine cu o autonomie de o lună. Aproximativ 30 de zile sunt promise de producător, iar primele review-uri au confirmat respectiva valoare.

Pe lângă o autonomie impresionantă şi un design de ceas clasic, merită să aveţi în vedere că Vector Watch este disponibil în 12 variante care implică mai multe culori şi materiale pentru ceasul efectiv şi brăţara inclusă.

Prețurile variază în funcție de modelul ales, iar cel cu ecran rotund costă ceva mai mult. Prețurile vor porni, cel mai probabil, de la 300 de euro, iar ceasurile vor putea fi cumpărate de la Orange.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: