Facebook Messenger pentru Android suportă de acum conturi multiple

Facebook Messenger pentru Android suportă de acum conturi multiple

Cu puțin timp în urmă, Facebook a anunțat că lucrează la implementarea unei versiuni de Messenger care va susține existența conturilor multiple. Se pare că acea variantă a ajuns deja pe telefoanele Android.

După ce a anunțat că are în testare funcții precum posibilitatea de a trimite SMS-uri prin intermediul aplicației Messenger și suportul pentru conturi multiple pe aceeași aplicație, Facebook a decis, deja, s-o implementeze pe ultima pe sistemele de operare Android.

De astăzi, utilizatorii telefoanelor mobile cu sistem de operare Android pot descărca ultima versiune de Messenger, ca apoi să aleagă orice cont aceștia ar deține pentru a comunica pe aplicația de chat, sau să creeze un alt cont separat pentru a face același lucru.

În caz că cei interesați vor să-și creeze un cont nou pentru Facebook Messenger, aceștia pot face asta în noua secțiune Accounts din setări. De asemenea, nu e nevoie să fiți logați pe Facebook pentru a crea un cont nou.

În caz că nu doriți ca familia sau cei apropiați să vă citească mesajele, puteți seta ca parola de identificare pe contul dumneavoastră să fie cerută de fiecare dată când accesați Facebook Messenger. În caz că veți trimite mesaje către alte conturi pe care le dețineți, aplicația Facebook vă va notifica că acest mesaj va rămâne privat până când veți accesa celălalt cont. Dacă sunteți interesați de noile funcționalități oferite de Facebook Messenger, puteți merge deja pe Google Play pentru a descărca noua versiune a aplicației de chat.

Citește și: