Utilizatorii de Galaxy S7 și S7 Edge trebuie să-și facă update

Utilizatorii de Galaxy S7 și S7 Edge trebuie să-și facă update
08:33 12.04.2016

Noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au entuziasmat majoritatea persoanelor care au avut ocazia să pună mâna pe ele, dar acestea sunt departe de a fi perfecte.

Într-o perioadă în care majoritatea terminalelor de top au niște prețuri de achiziție foarte mari, specificațiile premium ajung pe un plan secund, dacă nu vă puteți bucura de funcțiile de bază ale unui aparat. Pornind de la această realitate, este incredibil de frustrant să achiziționați cel mai popular telefon al momentului, doar pentru a ajunge acasă și a constata niște probleme cu sensibilitatea touchscreen-ului. Din păcate, asta au pățit un număr foarte mare de posesori Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Mai multe persoane au început să se plângă pe forumurile companiei în legătură cu un nivel de sensibilitatea prea mare pe marginea curbată a ecranului de la Galaxy S7. În teorie, ar fi trebuit să existe un algoritm care să respingă atingerile accidentale cu podul palmei, dar, din câte se pare, acela nu funcționează foarte bine. Cei mai afectați de problemă au fost cei care au încercat să folosească smartphone-ul cu o singură mână.

Deși nu știm dacă această actualizare lansată de Samsung zilele trecute pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge remediază problema în totalitate, important este că sud coreenii au lansat un update care să adreseze neplăcerile utilizatorilor. Noul update are numele de cod XXU1APD1 și, în principal, modifică algoritmii prin care ecranul sensibil la atingere răspunde la degetele proprietarului, pentru a facilita o experiență de utilizare fără nervi.

Această actualizare dedicată noilor Galaxy S7 și S7 Edge are dimensiunea de 156MB și, printre altele, introduce și un buton nou în aplicația de cameră menit să corecteze perspectiva unor imagini ce par să fie deformate. Ideea de bază este că acesta este un update pe care ar fi bine să nu-l amânați prea mult, mai ales dacă v-ați regăsit în scenariile descrise mai sus.

galaxy s7 edge-update

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI