01 iul. 2016 | 12:14

„Urzeala Tronurilor” a fost, din nou, mai bun decât pornografia

ACTUALITATE

„Urzeala Tronurilor” a avut finala celui de-al șaselea sezon duminică, și credem că putem fi cu toții de acord că a fost magistrală. 

Răsturnările de situație, morțile violente și poate neașteptate, precum și scena finală, care sugerează că sezonul șapte va fi foarte intens, i-au ținut pe fani lipiți de televizoare. La fel precum episodul precedent, „Battle of the Bastards”, și „The Winds of Winter” a primit o notă perfectă de 10 de la aproape 70.000 de utilizatori IMDB.

Nu doar că și-a întrecut propriul record de vizionări, numărând nu mai puțin de 8,9 milioane de oameni care au urmărit episodul exact în momentul lansării. Se pare că a avut un impact imens și asupra unei platforme foarte populare la ore târzii: Pornhub. Analizând datele traficului, Pornhub a arătat că numărul vizitatorilor a scăzut cu 4% în timpul difuzării episodului 10 din „Urzeala Tronurilor”, această statistică menținându-se din aprilie, când a avut loc premiera noului sezon, Poate că procentul nu sună copleșitor, dar dacă avem în vedere numărul de utilizatori care îl reprezintă, e uimitor.

De asemenea, datele publicate de Pornhub au arătat și căutările populare în timpul și după difuzarea episodului. După terminarea episodului, de exemplu, căutările care includ personaje din serial au crescut considerabil. Așa cum era de așteptat, Daenerys Targaryen ocupă locul fruntaș de fiecare dată, dar nici regina Cercei Lanniser sau Jon Snow nu sunt departe de popularitatea mamei dragonilor. Poți vedea toate graficele Pornhub în acest articol, pentru că se pare că au rămas neschimbate.

Creatorii serialului au confirmat în mod oficial că vor mai fi doar 13 episoade, după care vom vedea finalul poveștii. Acestea vor fi împărțite în două sezoane mai scurte, formate din 6, respectiv 7 episoade. Nici nouă nu ne convine faptul că mai avem un număr atât de limitat de episoade în care să ne bucurăm de universul lui George R.R. Martin, dar partea bună e că povestea nu va fi lungită inutil, până își va pierde farmecul.