16 mai 2016 | 17:19

UPS vă ajută să urmăriți pachetele internaționale până la ușă

ACTUALITATE
UPS vă ajută să urmăriți pachetele internaționale până la ușă

Unul dintre cele mai populare servicii internaționale de livrări, UPS tocmai a anunțat introducerea unui sistem mult mai performant de localizare a coletelor aflate în tranzit.

În cazul în care ați comandat vreun produs din Europa sau chiar și Statele Unite, sunt șanse foarte mari ca transportul să fi fost asigurat de către UPS. Având în vedere că este vorba de transport internațional, este foarte probabil să fi fost curioși să-l și localizați. Din păcate, exceptând câteva puncte din tranzit, precizia întregului serviciu nu este remarcabilă. Se pare însă că vor fi introduse schimbări semnificative în ceea ce privește procesul de urmărire a coletelor.

UPS a anunțat introducerea unui nou sistem de tracking care este mult mai apropiat de localizarea prin GPS în timp real a unui taxi care vine spre voi. Atât prin intermediul aplicației de mobil omonime, cât și de pe PC, veți putea vedea unde se află duba UPS cu coletul vostru.

Noua funcție poartă numele de UPS – Follow my delivery, dar trebuie să rețineți că nu se va aplica tuturor comenzilor efectuate prin intermediul serviciului de curierat. Pentru a vedea unde este coletul vostru în fiecare minut, veți fi nevoiți să optați fie pentru UPS Worldwide Express, fie pentru UPS Air. Dacă nu era evident deja, acestea sunt opțiunile un pic mai scumpe de transport prin UPS. 

În plus, în cazul în care ați ales unul dintre cele două servicii de transport și v-ați făcut un cont gratuit UPS My Choice, mai câștigați și accesul la câteva funcții avansate de rutare. Astfel, din câteva click-uri sau tapuri, puteți alege ca al vostru colet să fie livrat la locul de muncă, la un sediu UPS sau la un vecin, dacă nu veți fi acasă când este programată livrarea.

Singurul detaliu pe care trebuie să-l aveți în vedere este că, din motive de securitate, nu este făcută publică și ruta coletului ci doar punctele în care s-a flat în trecut sau în care se află acum.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele