Unde poți găsi mesajele ascunse în Facebook Messenger

Unde poți găsi mesajele ascunse în Facebook Messenger

Filtrul folosit de aplicația de mesagerie a celor de la Facebook nu oferă întotdeauna cele mai bune rezultate.

Chiar și una dintre cele mai populare aplicații din lume în acest moment poate să greșească atunci când filtrează mesajele personale. Facebook Messenger, de exemplu, are un folder secret în care sunt stocate mesaje deoarece nu sunt considerare relevante. Din cauza sistemului de filtrare folosit în acest caz, mesajele nu vor fi văzute nici alături de cele ale prietenilor și nu vor fi incluse nici în folderul ”Other”.

Însă, din fericire, exisă o metodă relativ ușoară prin care le puteți accesa. Conform Business Insider, indiferent de sistemul de operare folosit, va trebui doar să deschideți aplicația și să faceți click pe ”Settings”. În cazul Android, butonul se găsește în dreapta sus. Pe iOS, acesta poate fi găsit jos, tot în partea din dreapta. Odată ajunși acolo, va trebui să faceți click pe ”People”, ”Message Requests” și ”See Filtered Requests”.

În cazul în care vă numărați printre cei mai ghinioniști, veți găsi aici mesaje care, în mod normal, v-ar fi interesant, dar pe care aplicația a ales să le ignore. Desigur, șansele sunt ca majoritatea să fie, de fapt, spam. Messenger ar putea avea parte de unele schimbări importante, însă. De curând, frazele „pay directly in Messenger when you pick up the item” (plătește cu Messenger când ridici produsul) și „talk to the seller and pay for items in Messenger” (vorbește cu vânzătorul și plătește produse în Messenger) au fost descoperite în codul aplicației.

Acest lucru i-a determinat pe unii să afirme că, în viitor, Messenger va permite unei persoane să vadă dacă un element este pe stoc într-un magazin și să-l achite direct prin intermediul aplicației. De asemenea, au fost descoperite linii de cod din aplicație în care sunt menționate conversații criptate, ceea ce înseamnă că Facebook ar fi pregătit să implementeze și noi măsuri de securitate în interiorul aplicației.

Citește și: