Un vehicul Tesla a salvat de la moarte sigură cinci pasageri

Un vehicul Tesla a salvat de la moarte sigură cinci pasageri

Încă un motiv de laudă pentru Elon Musk.

Fără îndoială, unul dintre cei mai populari producători de mașini din ziua de azi este Tesla. Compania lui Elon Musk nu construiește la fel de multe vehicule precum giganții din industria auto și cu siguranță nu înregistrează încasări comparabile, însă designul, tehnologia și performanțele vehiculelor produse de aceasta au transformat-o într-o favorită a investitorilor. Iar în cazul în care vă îndoiați de calitatea mașinilor produse de Tesla, trebuie să știți că un Model S a reușit de curând să salveze pasagerii de la moarte sigură.

Tesla Model S

După cum scrie și publicația Mashable, șoferul ar fi pierdut controlul mașinii într-o curbă, iar aceasta ar fi zburat nu mai puțin de 25 de metri, înainte de a se rostogoli o dată și de a sfârși într-un câmp. În cazul în care vreți să vă faceți o idee mai bună în legătură cu violența accidentului, atunci nu trebuie decât să vă uitați peste imaginea de mai sus. La volan se afla o fată de 18 ani, mașina aparținând tatălui ei. În interiorul vehiculului se mai aflau patru persoane.

Pasagerii au suferit unele răni, însă niciuna dintre acestea nu le-a pus viața în pericol. Mai mult decât atât, ei au putut părăsi mașina singuri, înainte ca echipa de descarcerare să ajungă la fața locului. Partea frontală a mașinii a fost complet distrusă, însă acesta este unul dintre lucrurile pe care designerii se bazează în astfel de situații. După cum ar spune unii, în astfel de accidente extrem de violente, o mașină de calitate este care este distrusă aproape în totalitate, în timp ce pasagerii sunt feriți de afecțiuni serioase.

Partea frontală a mașinii nu include motorul, iar Elon Musk a preferat să o denumească pe aceasta o zonă tampon. ”Este la fel ca atunci când sari într-o piscină de la mare înălțime: vrei să ai parte de o piscină adâncă și fără pietre”.

Etichete: