Un român a dat peste 200.000 de euro pe acest Audi

Un român a dat peste 200.000 de euro pe acest Audi

Porsche Pipera, unic distribuitor Audi R8 pe piața locală, va livra în curând primul model Audi R8 V10 Plus din România, potrivit unui comunicat remis Playtech.

”Modelul R8 V10 Plus reprezintă un adevarat lider în Liga Performanței Audi. Valoarea modelului ales de către client se ridică la 177.500 Euro (fără TVA), fiind o configurație specială”, afirmă Florin Ioniță, Audi Sport Expert, Porsche Pipera.

”Ca toate modelele Audi Sport, noul R8 V10 Plus poartă ”gena” motorsportului, fiind un automobil creat pe pista de curse, dar construit și adaptat pentru a fi condus pe șosea”, adaugă singurul Consilier de vânzări certificat să vândă Audi R8 în România. Dovadă stau cei 610 cai putere, accelerația modelului de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde și viteza maximă pe care o poate atinge, 330 km/h.

”Descoperim un interes tot mai mare în România pentru modelele Audi Sport ale mărcii”, spune Directorul de vânzări Audi, Radu Gherasim, Porsche Pipera. ”În ultimul an am vândut nu mai puțin de 10 modele Audi S și RS, toate având prețuri pornind de la 120.000 de euro plus TVA.”

Noi ne bucurăm pentru proaspătul proprietar, dar sperăm să își conducă noua mașină pe alte drumuri decât cele ale țării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: