Un Note 7 înlocuit a luat foc într-un avion și a dus la evacuarea pasagerilor

Un Note 7 înlocuit a luat foc într-un avion și a dus la evacuarea pasagerilor

Situația Galaxy Note 7 nu se îmbunătățește nici măcar după înlocuirea telefoanelor, un astfel de device producând evacuarea unui avion pregătit de decolare.

Un Note 7 deținut de un pasager îmbarcat la bordul unei aeronave ce aparține Southwest Airlines a început să fumege, iar asta a dus la evacuarea tuturor pasagerilor din interiorul avionului.

Dacă telefonul ar fi fost unul din lotul original, poate că nu ne-am fi mirat atât de mult, dar problema cea mai mare este faptul că acest Note 7 face parte din lotul de telefoane înlocuite recent. Asta arată că și noile telefoane de la Samsung prezintă un risc de incendiu sau de explozie.

Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, dar asta nu înseamnă că Samsung a scăpat de probleme. Cu toate acestea, compania este sceptică față de eveniment. ”Colaborăm cu autoritățile și cu Southwest pentru a recupera dispozitivul și pentru a confirma întâmplarea”, a transmis compania într-un comunicat de presă.

Cu toate acestea, un reporter de la The Verge transmite că smartphone-ul este, într-adevăr, unul înlocuit. Brian Green, posesorul telefonului, susține că l-a înlocuit la un magazin AT&T pe 21 septembrie. The Verge a pozat și cutia telefonului, ce are simbolul care confirmă că telefonul este unul schimbat. Greeen susține și că device-ul avea indicatorul de baterie verde, aceste indicând că telefonul era sigur.

Dacă, într-adevăr, acest Samsung Galaxy Note 7 este un telefon din lotul înlocuit, așa cum afirmă posesorul, veștile ar putea fi dezastruoase pentru Samsung, ce a pierdut deja sume imense din cauza întregului scandal cu smartphone-ul.

Evenimentul ar putea produce o nouă rundă de returnări ale telefoanelor, ce ar putea să întindă prea mult răbdarea clienților ce au un asemenea device și îl vor înlocuit. De asemenea, ar afecta mult mai mult brandul, care deja a avut de suferit în urma primei serii de incidente.

Citește și: