Un iPhone SE învelit în aur și cristale e cel mai urât lucru pe care îl vei vedea azi

Un iPhone SE învelit în aur și cristale e cel mai urât lucru pe care îl vei vedea azi

iPhone SE abia a fost lansat și deja a fost transformat într-o bijuterie, chiar dacă una de prost gust.

Cei de la Goldgenie sunt cunoscuți pentru faptul că acoperă gadgeturile Apple în metale prețioase și pietre la fel de scumpe.

Acum, ei au pus ochii pe iPhone SE, cel mai nou smartphone din gama Apple. Rezultatul? Cel mai performant telefon cu diagonală a ecranului de 4 inch a devenit și cel mai scump (și, în opinia mea, și cel mai urât).

iPhone SE, versiunea Goldgenie, vine cu înveliș de aur galben, aur roz sau platină, dar și cu diverse pietre, cum ar fi diamante sau cristale Swarovski.

Prețul pentru cel mai ieftin iPhone SE la Goldgenie începe de la 1.500 de lire. Cel mai scump model ajunge la 54.400 de lire, adică peste 300.000 lei. Acesta este învelit cu 364 de diamante care au, în total, 5,5 carate.

 

Totuși, cei care vor un iPhone SE ”de bun simț”, îl pot achiziționa la precomandă. Quickmobile oferă versiunea de 16GB la nu mai puțin de 2.300 de lei. Asta ar înseamna în jur de 576 de dolari, în condițiile în care Apple a anunțat că prețul terminalului va începe de la 400 de dolari. De asemenea, versiunea de 64GB este disponibilă pentru 2.700 de lei, echivalentul a 676 de dolari, deși Apple a anunțat că prețul acesteia va porni de la 500 de dolari.

goldgenie-iphone-SE

Citește și: