Ultima șansă să rămâneți cu 15GB gratuiți pe OneDrive

Ultima șansă să rămâneți cu 15GB gratuiți pe OneDrive

Astăzi este ultima șansă să rămâneți în continuare, pentru totdeauna cu 15GB gratuiți pe Microsoft OneDrive, în loc de 5GB.

În luna noiembrie a anului trecut cei de la Microsoft au făcut o treabă foarte bună în a-și aliena utilizatorii serviciului de stocare în cloud. La aproape un an după ce au anunțat cu surle și trâmbițe că puteți beneficia de spațiu gratuit pe OneDrive nelimitat cu un abonament la Office 365, aceeași companie s-a râzgândit. Problema nici măcar nu este că s-a râzgândit dintr-un motiv absurd, ,,pentru că oamenii au ajuns să-și stocheze întreaga colecție de filme în cloud”, ci că a ajuns să penalizeze și utilizatori gratuiți.

Odată cu anunțul că un abonament la Office 365 se va reflecta de acum doar într-un terrabyte de spațiu, Microsoft a confirmat că în loc de 15GB de spațiu va oferi doar 5GB celor care își fac un cont pe OneDrive. Mai mult decât atât, chiar și utilizatorii cu vechime ai serviciului vor avea parte de același tratament. Pe de o parte, Apple vă oferă tot 5GB de spațiu gratuit pe iCloud, dar măcar nu s-au lăudat vreodată că v-ar oferi mai mult.

Din fericire, există o portiță prin care puteți rămâne la 15GB de spațiu pe OneDrive și nici măcar nu implică un efort semnficativ sau să înșelați sistemul în vreun fel. Este suficient să accesați această adresă web de pe site-ul Microsoft și să vă înscrieți apăsând pe un buton. Imediat vi se va confirma că nu veți fi afectați de schimbarea cantității de spațiu gratuit. De asemenea, respectivul gest vă va ajuta să obțineți în continuare alți 15GB de spațiu gratuit pe OneDrive dacă vă instalați aplicația omonimă pe mobil și activați backup-ul automat al fluxului vostru foto – Camera Roll.

Data limită pentru a activa permanent păstrarea celor 15GB de spațiu este astăzi. Începând de mâine toți utilizatorii serviciului de stocare în cloud care nu au folosit link-ul de mai sus, vor trece automat la 5GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: