Trailerul pentru noul sezon din Game of Thrones îți taie respirația

Fanii Game of Thrones așteaptă cu interes lansarea noului sezon, iar prin trailerul de mai sus, HBO nu le-a făcut așteptarea mai ușoară.

În cazul în care credeați că sunt șanse ca în 2016 numărul celor care vor pirata Game of Thrones va începe să scadă, vă înșelați amarnic. După câțiva ani în care popularul serial a depășit numeroase recorduri în materie de descărcări ilegale, noul sezon se anunță încărcat de suficientă acțiune încât să atragă pirații online.

Mai este aproximativ o lună până la lansarea primului episod din sezonul șase al Game of Thrones, iar fanii și-au marcat cu siguranță data în calendar. 24 aprilie este momentul pe care îl așteptăm cu toții. La fel ca în anii trecuți, indiferent unde vă aflați pe glob, atâta timp cât aveți acces la HBO, fiecare episod va fi difuzat în aceeași zi la TV, iar a doua zi ar trebui să fie disponibil pentru vizionare pe platformele online HBO Go și HBO Now.

În speranța că va crește interesul internauților în sezonul 6 și mai mult decât au făcut-o deja, cei de la HBO au lansat în urmă cu câteva ore trailer-ul pentru noul sezon. Acesta poate fi vizionat mai sus în varianta Red Band. Această asociere de cuvinte înseamnă că s-ar putea să nu fie potrivit pentru vizionare la birou, fie din cauza violenței extreme, fie din cauza nudității. În acest caz particular, ține de voi să decideți ce elemente pot fi considerate ca fiind nepotrivite pentru minori.

În ceea ce privește conținutul trailerului, îl vedem din nou decedat pe Jon Snow, Bran Stark ajunge din nou în centrul acțiunii cu Night’s King în spatele său în timp ce Cersei Lannister se pare că se răzbună pe cultul clericilor din cetate prin intermediul versiuni zombi a The Mountain. În orice caz, sunt suprinse suficient de multe detalii încât să vă motiveze să vă uitați la fiecare episod cu interes.

Cei care au citit A Song of Ice and Fire  au un motiv suplimentar pentru se uita la noul sezon din Game of Trones deoarece este prima oară când detaliază ceva ce nu s-a întâmplat încă în cărți.

Alexandru Puiu
06:49 09.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video