Mafia 3: Rivals se lansează pe Android și iOS

Mafia 3: Rivals se lansează pe Android și iOS

Data de lansare pentru Mafia 3 se apropie destul de repede, iar 2K Games pregătește alături de Cat Daddy și un joc pentru Android și iOS.

Jocul Mafia 3: Rivals, dedicat platformelor mobile, se va lansa în aceeași zi cu titlul Mafia pentru PC și console, 7 octombrie. Noul titlu din seria Mafia, primul de acest fel pentru telefoane mobile, va fi de tipul RPG. Scopul principal al jocului este ca utilizatorii să recruteze, dar să și pregătească pentru ”stradă” 40 de mafioți.

Noul joc vă permite să beneficiați și de o serie de bonusuri dacă vă înregistrați de acum în universul mafiei. Trebuie să intrați pe pagina Mafia 3: Rivals de aici, iar apoi să folosiți opțiunea potrivită, în funcție de telefonul pe care îl aveți, bazat pe iOS sau pe Android.

Probabil că mulți dintre cititorii acestui articol știu deja despre ce e vorba în seria jocurilor Mafia, dar pentru cine nu știe, vă reamintim. Franciza este una dintre cele mai de succes de acest tip și a fost lansată în 2002. Jocurile s-au făcut remarcate atât prin grafică, dar și prin poveste și gameplay-ul relativ simplu. Fiecare joc urmărește un protagonist ce încearcă să ajungă cât mai sus în lumea interlopă.

Cel mai nou joc din serie, Mafia 3, va fi lansat pe 7 octombrie. Jocul ne întoarce în timp până în 1968 și ne trimite în New Orleans. Acolo urmărim povestea unui personaj ce pleacă pe un drum al crimei pentru a-și răzbuna familia surogat, ucisă.

2k Games pregătește și un Season Pass pentru Mafia 3, oferind jucătorilor conținut exclusiv îm jocuri. Acest season pass vine la pachet cu ediția Deluxe a jocului. Varianta Collector’s Edition oferă fanilor și alte cadouri, incluzând coloana sonoră a jocului pe un disc de vinil.

Cei ce precomandă jocul vor primi și conținut digital bonus, oferta Family Kick-Back punând la dispoziția jucătorilor trei mașini exclusive, dar și arme noi.

 

Citește și: