25 oct. 2016 | 08:34

Toată intriga viitorului sezon din Game of Thrones e online (Spoiler!)

ENTERTAINMENT
Toată intriga viitorului sezon din Game of Thrones e online (Spoiler!)

Mai sunt două sezoane din Game of Thrones până la final. Acestea au numerele 7 și 8. Din păcate, toate punctele culminante din sezonul 7 au ajuns deja online.

Game of Thrones este un fenomen cultural. A depășit statutul de serial TV din momentul în care a devenit cel mai piratat show din toate timpurile. De curând, a intrat și în cartea recordurilor prin cel mai mare număr de premii Emmy pentru un serial de tip dramă. Problema este că interesul foarte mare pentru Game of Thrones nu vine de fiecare dată cu beneficii pentru fani și creatori.

În urmă cu aproximativ un an discutam de faptul că 4 episoade din sezonul 5 au ajuns online înainte să fie la TV. Acelea au reprezentat o gaură neagră vizavi de spoilere și foarte mulți și-au făcut un obicei din postarea pe rețele sociale a celor mai importante detalii din scenariu. Din păcate, se pare că vom trece prin ceva similar cu sezonul 7.

Trecând peste faptul că știam că va fi mai scurt, 7 episoade în loc de 10, nu se cunoșteau prea multe detalii despre acțiunea viitorului sezon. Nimeni nu știa ce personaje importante vor muri, ci doar că filmările au început mai tărziu din cauza încălzirii globale. Cu alte cuvinte, iarna nu venise în teritoriile în care cei de la HBO aveau planificate filmările.

Deși este o metodă foarte tristă de a afla ce se întâmplă în sezonul 7, în loc să vă uitați la episoadele efective, întreaga acțiune a fiecărui episod a ajuns online.  Din principiu, am preferat să nu publicăm aici astfel de particularități, ca nu cumva să le citiți din greșeală. Cu o căutare simplă pe Google, veți afla însă toate spoilerele.

În cazul în care vă gândiți că respectivele rânduri de text nu sunt autentice, ci doar au fost scrise de cineva cu foarte mult timp, din păcate, vă înșelați. Autenticitatea lor a fost confirmată pe Twitter de Nathalie Emmanuel, ce joacă rolul lui Missandei. ,,Este foarte dezamăgitor că există oameni care sunt determinați să ruineze sezonul 7 pentru toată lumea… 🙁 #spoilsports

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele