The Finest Hours: Furtună extremă ajunge în cinematografele din România

The Finest Hours: Furtună extremă ajunge în cinematografele din România

The Finest Hours: Furtună extremă” este un thriller de acţiune eroic, bazat pe o poveste adevărată. Filmul este distribuit de Forum Film România şi va fi distribuit în format 3D, IMAX 3D și 4DX. 

Cea mai grozavă acţiune de salvare întreprinsă de o ambarcaţiune mică, din istoria Pazei de Coastă din SUA, este prezentată într-un film care transportă publicul chiar în mijlocul acţiunii, creând o experienţă cinematografică complet captivantă, de proporţii epice.

The Finest Hours: Furtună extremă” este un film plin de acţiune cu scene ce redau natura dezlănţuită în luptă cu voinţa umană. E o poveste despre puterea spiritului uman şi despre voinţă. „Este, la o adică, o poveste reconfortantă despre oameni care reuşesc să învingă datorită intenţiilor lor nobile”, spune producătorul Jiim Whitaker. „Eu cred în filme despre speranţă, iar acesta este un astfel de film”, mai spune el.

Operaţiunea de salvare de pe SS Pendleton, din 1952, a fost ştire de prima pagină, dar foarte puţini îşi mai aduc astăzi aminte de furtuna devastatoare şi de supravieţuirea miraculoasă. Echipa de producţie a rămas întru totul fidelă şirului de evenimente din acea zi de februarie a anului 1952. Regizorul Craig Gillespie afirmă: „Am vrut să fim foarte precişi şi corecţi în toate detaliile tehnice ale evenimentului, aşa că am implicat oameni reali în poveste. Iar faptul că am putut surprinde toate nuanţele momentului face filmul mult mai interesant şi ne permite să prezentăm eroi unici şi autentici”.

Este o poveste reală despre oameni reali şi despre ce sunt aceştia capabili să facă, şi cum salvarea vieţilor lor şi ale altora îi ajută să-şi înţeleagă propriile forţe”, spune Casey Affleck, care joacă rolul Ray Sybert, tânărul inginer care se mobilizează pentru a-i salva pe ceilalţi.

Filmul va avea premiera în România pe 29 ianuarie 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: