Tehnologia Master Image 3D promite o experiență mult mai bună la IMAX

Tehnologia Master Image 3D promite o experiență mult mai bună la IMAX

Timpul a dovedit că publicul preferă să vadă filmele 3D la cinematograf și nu în sufragerie. Nici tehnologiile folosite în sălile speciale nu sunt perfecte, dar IMAX vrea să îmbunătățească experiența cinefililor implementând și în România tehnologia Master Image 3D, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Din această lună sistemul digital Master Image 3D este disponibil la IMAX Cinema City. Sistemul presupune proiectoare speciale care oferă cea mai mare luminozitate redată pe ecrane, dar și ochelari speciali cu lentile circular-polarizate. Noii ochelari sunt ușori și, potrivit comunicatului, pot fi purtați peste trei ore fără să incomodeze utilizatorii.

Noii ochelari Master Image 3D îi vor înlocui pe cei Dolby, folosiți până acum, și vor putea fi cumpărați pentru suma de patru lei, putând fi refolosiți de un număr nelimitat de ori.

De asemenea, Cinema City anunță că prețul biletelor a scăzut cu un leu pentru filmele IMAX 3D, indiferent de categoria de preț.

Zilele acestea, la IMAX Cinema City rulează filmul Terminator: Genisys, urmând ca în perioada verii să se lanseze titluri mari precum Ant-Man ( 17/07/2015), Mission: Imposssible – Rogue nation IMAX (31/07/2015) sau The Man from U.N.C.L.E. IMAX (21/08/2015).

Ochelari Master Image 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: