Testele preliminarii ale lui LG G5 dezvăluie o perfomanță superioară lui Galaxy S7

Testele preliminarii ale lui LG G5 dezvăluie o perfomanță superioară lui Galaxy S7

LG G5 o să fie dezvăluit publicului pe 21 februarie. Așa cum vă menționam mai înainte, cu cât ne apropiem mai mult de această dată cu atât apar mai multe detalii despre aparat.

Deja știm despre aparat că va avea un ecran Always ON, va avea o carcasă Quick Cover cu funcție touch care va permite deblocarea telefonului fără să fie nevoie s-o deschizi și că (oroare!) se va lansa în aceeași zi cu Samsung Galaxy S7.

Acum, noua veste face referire la posibila sa performanță comparată cu celălalt ”cel mai așteptat telefon” din partea competiției sud-coreene: Samsung Galaxy S7. Conform celor de la Geekbench, noul telefon de la LG vine cu puternicul Snapdragon 820 și 4GB RAM. Deși piesele par unele standard pentru 2016, e clar o îmbunătățire considerabilă față de componentele lui G4.

În plus, noul aparat va veni cu Android 6.0.1 și e posibil ca LG să mențină tradiția implementării propriei sale interfețe grafice.

Comparat cu performanța viitorului Galaxy S7 înregistrată de același site dedicat testelor de performanță, viitorul LG G5 stă mai bine decât terminalul Samsung cu un scor de 5061 versus 4979 al lui Galaxy S7. La capitolul performanțe single-core, noul G5 stă puțin mai prost decât telefonul Samsung cu un scor de 2248 versus 2282 al lui Galaxy S7.

Este adevărat că aceste teste nu reflectă cu acuratețe maximă performanțele adevărate ale acestor două aparate, însă dacă depinzi până la obsesie de cifre și statistici, acum vei ști mai bine ce să cumperi.

Testele preliminarii ale lui LG G5 dezvăluie o perfomanță superioară lui Galaxy S7

Click pe poză pentru a mări