LG G5 va avea o carcasă Quick Cover cu funcție touch

LG G5 va avea o carcasă Quick Cover cu funcție touch

Mai e puțin până când noul LG G5 se va lansa oficial, iar detalii noi apar în fiecare zi. Dacă ieri știam că tehnologia Always ON își face apariția pe noul telefon de la LG, o nouă funcție a fost dezvăluită azi de coreeni.

Ieri menționam că LG G5 va veni cu tehnologia Always ON mulțumită un ercan P-OLED pe bază de polimeri care va permite menținerea informațiilor esențiale mereu vizibile pe ecranul principal al telefonului. Astăzi, se pare că LG anunță oficial că noua generație de carcase Quick Cover va avea o funcție touch, permițând utilizatorilor să răspundă la apeluri chiar și atunci când ecranul telefonului este acoperit de carcasa propriu-zisă.

Aparent, tehnologia din spatele noii carcase constă dintr-o peliculă cu aspect metalic glossy, ce-i oferă telefonului un aspect elegant și futuristic. Pe lângă preluarea apelurilor, cei interesați pot de asemenea să controleze alarmele prin plasa metalică fără să fie nevoiți să deschidă carcasa.

Asemănător vechilor carcase de la LG, noua Quick Cover va avea o mică deschizătură prin care utilizatorii vor putea vedea informațiile afișate pe ecran grație tehnologiei Always ON.

Din păcate, nu avem la dispoziție un preț anume pentru această nouă carcasă, dar cu siguranță aceasta va fi dezvăluită de sud-coreeni cu ocazia Mobile World Congress in Barcelona peste o săptămână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: