Tastatura virtuală Microsoft sporește eficiența posesorilor de iPhone

Tastatura virtuală Microsoft sporește eficiența posesorilor de iPhone

Cei de la Microsoft nu sunt foarte eficienți în a lansa aplicații pentru Android sau iOS, dar noua tastatură virtuală s-ar putea să vă încânte, mai ales dacă vreți să faceți ceva productiv pe iPhone sau iPad.

Cu numele de Hub Keyboard, cea mai nouă creație a celor de la Microsoft este o tastatură virtuală de care utilizatorii de Android se pot bucura deja de câteva luni. Mai mult decât atât, mulți au considerat că va rămâne exclusivă platformei Google. Se pare însă că, în sfârșit, cei care preferă dispozitivele Apple, pot și ei să experimenteze această tastatură menită să faciliteze productivitate pe dispozitive mobile.

Cum era de așteptat, având în vedere că poartă același nume, Hub Keyboard pentru iPhone funcționează la fel precum varianta de Android. Dacă nu știți exact de ce ar trebui să o instalați, pe lângă faptul că este gratuită, noua tastatură virtuală creată de Microsoft vă face viața semnificativ mai ușoară dacă sunteți un fan al aplicațiilor Office pentru iOS.

Practic, veți câștiga niște meniuri în plus, care sunt la câteva atingeri distanță. Dacă folosiți orice program din suita Office 365, odată activată, Hub Keyboard vă ajută să căutați rapid contacte pentru a le pasa un fișier sau documente, pentru a le deschide mai ușor un proiect recent. Până și banala operațiune de Copy – Paste va fi mult mai rapidă cu această tastatură virtuală, deoarece, imediat după ce ați copiat un text, veți avea un buton deasupra tastaturii pe care îl puteți folosi pentru a lipi acel volum de informații oriunde este nevoie.

Din motive greu de înțeles, cel puțin până la această oră, review-urile pentru aplicația Microsoft nu sunt neapărat pozitive. Problema, probabil, are legătură cu faptul că este destinată mai ales utilizatorilor de Office. În orice caz, dacă sunteți curioși despre ce este vorba, o puteți descărca gratuit folosind această adresă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: