Surpriza Apple pentru 2018: o tabletă iPad cu adevărat inovatoare

Surpriza Apple pentru 2018: o tabletă iPad cu adevărat inovatoare

Apple se pregătește de lansarea unui nou iPhone, dar asta nu înseamnă că gigantul din Cupertino a uitat de iPad-uri.

Piața tabletelor scade considerabil de la un an la altul, interesul consumatorilor diminuându-se treptat din cauza smartphone-urile mai mari și a laptopurilor ultrasubțiri cu ecrane tactile.

Cu toate astea, nu înseamnă că piața tabletelor sau cererea pentru aceste dispozitive vor dispărea complet, iar Apple vrea să se asigure că prinde cât mai mult din acea piață.

Cele mai noi informații despre iPad-uri vin de la analistul Ming-Chi Kuo și descriu cum ar putea arăta viitoarele dispozitive portabile de la Apple.

Astfel, în 2017, compania ar putea lansa o versiune de 10,7 inch de iPad Pro, destinată insitituțiilor de învâțământ și mediului business, potrivit MacRumours. Tableta ar beneficia de stylus, probabil și de tastatură, la fel ca versiunea mare, de 12,9 inch.

Pe lânga aceasta, compania ar mai putea prezenta și un nou iPad Pro de 12,9 inch, dar și un iPad „low-cost” de 9,7 inch, susține analistul, potrivit MacRumors.

Merită atrasă atenția asupra faptului că Kuo nu spune nimic despre un iPad mini, adică o tabletă cu display de 7,9 inch, așa că sunt șanse să nu vedem și un astfel de model.

Și, dacă veștile legate de 2017 nu v-au entuziasmat, este posibil că cele de legate de anul 2018 să vă atragă atenția, Potrivit aceleeași surse, Apple ar pregăti un „model revoluționar” cu un display AMOLED flexibil, care ar crește vânzările pentru Apple. Nu vorbim despre o tabletă care se poate îndoi ci, cel mai probabil, despre una cu ecran curbat pe margini, în stilul Samsung Galaxy S7 edge.

Rămâne de văzut câte dintre aceste zvonuri se vor adeveri, iar până atunci așteptăm cu interes lansarea iPhone 7.

Etichete: