Surprinzător de bune la un preț atât de mic – BLU Dash M2 și X2

Surprinzător de bune la un preț atât de mic - BLU Dash M2 și X2

Noile BLU Dash M2 și BLU Dash X2 sunt cele mai accesibile smartphone-uri anunțate în ultima perioadă, dar reușesc să vină cu carcasă metalică.

Prea puține telefoane sunt mainstream. Cele mai multe dintre ele sunt foarte scumpe, dar fac o treabă foarte bună în a-și justifica banii, în timp ce multe dintre ele sunt ieftine și slabe din punctul de vedere al performanței. Din fericire, există și excepții de la această regulă, iar două dintre ele poartă numele de BLU Dash M2 și BLU Dash X2.

În continuare, există destul de puține telefoane ce se ascund într-o carcasă metalică, mai ales la un preț accesibil. Noile creații BLU s-ar putea să vă încânte în proporție semnificativă tocmai datorită carcasei din aluminiu, o particularitate ce conferă un aspect premium oricărui dispozitiv.

Am scris că sunt ieftine și o voi mai repeta. Mai încântătoare decât prețul, este însă configurația hardware care s-ar putea să facă față fără probleme unui număr semnificativ de scenarii de utilizare. Nu vorbim de alternative seriose pentru Galaxy S7 sau iPhone 6S, în schimb, BLU Dash M2 și BLU Dash X2 sunt construite în jurul unui procesor MediaTek MT6580. Diferența între modele apare atunci când vorbim de cantitatea de memorie. Dash M2 folosește 512MB RAM și are o memorie internă de 4GB, în timp ce Dash X2 vă pune la dispoziție 1GB RAM și 8GB spațiu de stocare. Nu lipsește din ecuație slotul pentru un card microSD.

În plus sau, mai bine zis în minus, BLU Dash M2 are un display de 5 inci cu o rezoluție de 480 x 854 pixeli. Dash X2 păstrează diagonala de 5 inci combinată cu o rezoluție HD de 720p. În cazul M2, combinația de camere responsabile pentru captură sunt de 5, respectiv 2 megapixeli, pe când X2 are 8, respectiv 5 megapixeli. Disponibibil pentru achiziție prin Amazon, BLU Dash M2 costă 70 de dolari pe Amazon, iar BLU Dash X2 este cu 15 dolari mai mult.

Citește și: