25 apr. 2016 | 15:15

Studiul care prezice ce cadou vei primi de Paște

ACTUALITATE
Studiul care prezice ce cadou vei primi de Paște

Lumea a intrat în goana după cadourile de Paște. Noi v-am pregătit o serie de articole care să vă ajute, iar companiile fac diverse studii pentru a afla exact ce caută românii să dăruiască de ”iepuraș”. 

Ceasurile inteligente, ochelarii pentru realitate virtuală și camerele foto capabile să filmeze 360 de grade vor fi printre cele mai căutate gadget-uri în perioada Paștelui, estimează specialiștii EuroGsm. Astfel, dacă ești pasionat de tehnologie (și, în zilele noastre, cine nu e?) șansele să primești un accesoriu smart pentru telefonul tău smart sunt destul de mari.

În anul 2015, interesul clienților pentru achiziționarea de gadget-uri și accesorii a continuat să crească, fiind impulsionat inclusiv de ofertele speciale precum cele de Paște. Astfel, în aceeași perioadă a anului trecut, produsele ”erou” au fost accesoriile din gama wearable (ceasurile și brățările inteligente), dronele, boxele portabile și acumulatorii externi. Cu ocazia Paștelui 2015, cel mai vândut smartwatch în magazinele EuroGsm a fost Motorola Moto 360, iar compania estimează, pentru anul acesta, o dublare a cererii de produse din această gamă.

“Piața de gadget-uri și accesorii din România evoluează de la un an la altul, în ton cu tendințele piețelor din afară. În acest context, consumatorii români au devenit din ce în ce mai interesați de achiziționarea unor produse eficiente și, în același timp, performante. EuroGsm a urmărit în fiecare an, cu atenție, comportamentul de consum al românilor, adaptându-și ofertele în raport cu cerințele clienților. De aceea, preconizăm că produsele vedetă în perioada Paștelui vor rămâne, cu siguranță, smartwatch-urile și ochelarii pentru realitatea virtuală care au apărut la începutul lui 2016, precum și primele camere cu dispozitive ce permit filmarea la 360 de grade. Aceste tendințe ne ajută să estimăm că perioada Sărbătorilor de Paște va însemna o creștere cu minim 20% a vânzărilor față de o perioadă normală din an” a declarat Zoltan Halmai, director comercial al EuroGsm.