22 apr. 2016 | 17:16

Reduceri eMAG: cadouri de Paște mai bune decât aceste accesorii nu vei găsi

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: cadouri de Paște mai bune decât aceste accesorii nu vei găsi

Toată lumea caută cadouri de Paște și noua rundă de reduceri eMAG a picat la fix. Dacă comandați acum, aveți timp berechet să faceți o surpriză persoanelor dragi din viața voastră. 

Idei de cadouri de Paște v-am tot dat în ultima perioadă, iar azi am aruncat din nou un ochi peste reducerile eMAG și ales o serie de accesorii pentru smartphone-uri și tablete, dar și o serie de gadgeturi purtabile, pe care să le luați pentru cei dragi (sau chiar pentru voi).

Reduceri eMAG – Încărcător auto Hama

Mulți dintre voi se vor plimba pe la rude de sărbători, iar autonomia smartphone-ului ar putea avea de suferit din cauza numeroaselor mesaje de genul ”fie ca”. Un încărcător auto ar putea fi cadoul de Paște perfect și pentru cei care plănuiesc un weekend prelungit la munte și la mare. Modelul ales de noi este făcut de Hama și are un curent de ieșire de 2,1A, însemnând că poate încărca smartphone-uri și tablete deopotrivă, iar telefoanele cu funcție de încărcare rapidă se vor umple cât ai zice ”Hristos a Înviat”. Încărcătorul are o reducere de 30% și îl puteți cumpăra de AICI.

Cadouri de Paște – Tastatură Bluetooth Logitech

Ziceam mai sus de mesajele de ”fie ca”. Nu e simplu să le tastezi de pe smartphone, iar o tastatură Bluetooth este soluția perfectă în aceeastă situație, mai ales că va fi utilă pe termen lung. Cea de la Logitech suportă mai multe dispozitive, însemnând că o poți conecta și la telefon și la tabletă și la laptop. Astfel, dacă vă puneți cu burțile pline în pat și vă uitați la un film de pe laptop, nu va mai trebui să vă ridicați ca să puneți pauză, ci veți putea folosi tastatura cu design splendid pe post de telecomandă. Cumpărați-o de AICI.

Reduceri eMAG – Căști Bluetooth Samsung

Aceste căști de la Samsung s-ar putea dovedi un cadou perfect de Paște, atât pentru voi, cât și pentru rudele care duc vieți duble și agitate. De ce vieți duble? Pentru că aceste căști Samsung Level U sunt atât pentru melomani, cât și pentru corporatiștii prinși mereu în telefoane. Sunetul stereo le face perfect pentru muzică, iar microfonul incorporat asigură convorbiri de lungă durată fără crampe musculare la antebraț sau gâturi înțepenite. Le puteți cumpăra la reducere de AICI.

Cadouri de Paște – Ceas inteligent Vector Luna

Ceasurile inteligente Vector sunt făcute de o companie cu cofondatori români și sunt motiv de mândrie la nivel internațional. Pentru tine sau pentru persoana dragă, modelul Vector Luna cu curea din piele poate fi un motiv de mândrie care se asortează oricărei ținute. Pe lângă asta, se ”asortează” și cu orice telefon, fiind compatibil și cu iOS și cu Android și cu Windows Phone, iar bateria ține ”până la Paștele cailor”. Bine, nu chiar, dar ai 30 de zile în care stai fără griji și fără nevoia de a-l conecta la un încărcător. Luați-l de AICI, cu ocazia reducerilor eMAG.