Skype Translator nu mai necesită o aplicație separată pe Windows

Skype Translator nu mai necesită o aplicație separată pe Windows

La doar o zi după un alt anunț important legat de serviciul Microsoft, aflăm că populara aplicație Skype Translator de traducere în timp real a fost integrată în Skype.

Au trecut deja câțiva ani de când cei de la Microsoft au început să lucreze la un sistem de teleconferință care să vă permită să vorbiți cu persoane din alte colțuri ale lumii în limbi străine printr-un sistem de traducere în timp real. Într-o versiune beta publică, toate eforturile inginerilor gigantului din Redmond s-au reflectat în Skype Translator. Aceasta din urmă era o aplicație standalone care oferea traducere în timp real în șapte limbi străine.

În principiu, chiar dacă nu era foarte dificil să vedeți că destinația finală a acestei funcții era populara aplicație Skype, pentru că Microsoft nu avea suficient de multă încredere în fiabilitatea sa, a optat pentru o aplicație separată. Din fericire, toate problemele au fost remediate, iar funcționalitatea Skype Translator este acum prezentă în cea mai recentă iterație a versiuni de PC a Skype.

Odată cu acest anunț care va face viața mai ușoară celor care interacționează în mod regulat cu vorbitori de limbi străine, Microsoft a publicat și câteva statistici interesante pentru Translator. Aparent, cea mai populară traducere este din Franceză în Engleză. Numărul apelurilor zilnice prin Skype Translator a crescut cu 400% față de momentul lansării aplicației. Cel mai multe a fost folosită această aplicație de către nemții care vroiau să comunice cu persoane din Ghana.

Dacă tot a fost finalizată implementarea noii funcții de traducere în aplicația Skype pentru Windows, merită să aveți în vedere ce veți câștiga complet gratuit în urma acestui proces. Practic, veți putea purta conversații traduse în timp real cu vorbitori de Chineză Mandarină, Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Portugheză sau Spaniolă. Cu condiția să știți una dintre aceste limbi, toate combinațiile sunt posibile. Dacă vorbiți orice altă limbă, inclusiv română, veți putea purta conversații cu un prieten în format text. Pentru chat, sunt suportate 50 de limbi străine.

Pe viitor, cei de la Skype au promis că vor lucra intens pentru a adăuga într-un ritm destul de sprinten cât mai multe limbi suportate. Pentru a folosi Skype Translator în Skype, faceți un click pe globul pământesc în colțul din dreapta sus al aplicației.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: